Jump to content
Българският форум за музиканти

КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ БАРАБАНИСТ


КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ БАРАБАНИСТ  

59 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Хубаво че има такива теми, за да въведем нови понятия в науката и да разкрием нови хоризонти, измерения и Слънчеви системи пред незрящите си очи... Благодаренив на нея научих че съществува явлението "Мек рок" (soft rock) и сега с нетърпение очаквам да се прибера у нас за да си сипя една "мека напитка" (soft drink)и да си пусна малко "меко порно" (soft porno) по Плейбой ТВ. В превода се губи смисъла но се създават нови концепции.

Другото което разбрах е че най-добрият барабанист съм аз, само че понеже не съм комерсиален никой освен съседите не знае за мен.

Лошото е че не е зададен критерий по който да се оценява колко е добър един барабанист а и рядко се срещат аргументирани отговори,което ме навява на мисълта, че хората говорят наизуст. Повече щях да се зарадвам на отговори от типа " Аз харесвам Майк Портной защото има много барабани и чинели и обича да изсипва картофите" или" Харесвам Стив Гад защото учителя ми каза че бил мого добър". Тази тема като заглавие и формулировка е гениална,а като съдържание още повече. Помислих си че би била евивалентна единствено на темата "На кой велик барабанист му е най-голяма пишката" но после се сетих че при такава формулировка белите ще отпаднат от класацията...

Препоръчвам на всички нас по-малко да мислим и повече да свирим

 

 

А сега сериозно - всички споменати заслужават адмирации няма да споменавам кои са моите любимци, а за най-добър или въобще за добър брабанист смятам всеки който е свирил пред повече от 20 000 души публика - мисля че това е критерия за успех на един музикант

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 77
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Дармонко, ако ти го формулирам така, пак ли няма да е ясно:

Ако трябваше да избирате от посочените имена на барабанисти, за кого от тях бихте гласували?

Не виждам къде е проблемът... :cheers: Давам ти 5 ябълки и те питам коя от тях ти е най-вкусна, ти викаш няма ли и една круша?

Тази анкета мен ме радвам. Ако никой не те кефи от предложените имена, не гласуваш, ако все пак имаш мнение кой от тях те кефи най-много ( а не изобщо дали ти е номер 1), пускаш си гласа. Ако желаеш се обосноваваш, ако не- не.

Аз съм гласувал за Кози и мога ферман да ти напиша защо, ма първо, че смятам, че тук сме интелигентни хора с достатъчно музикална култура и повечето знаят кой е Кози, второ, че изобщо не ми се обяснява кат некой даскал.

Та така :blink:

Редактирано от Egon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не виждам къде е проблемът... :cheers: Давам ти 5 ябълки и те питам коя от тях ти е най-вкусна, ти викаш няма ли и една круша?

Приятелю, според мен по-скоро се случва следното:

Ти си влязъл в една градина с ябълкови дървета и си откъснал 5 ябълки - една зелена,една червена,една жълта една кисела и така нататък и ни питаш коя е най-хубава при положение че това са 5 от всичките 1000 ябълки в градината. Хората които обичат зелени ябълки ти казват че зелената е най-хубава,тези които си падат по киселото твърдят че киселата е номер едно и така нататък и се стига до безсмислени спорове. Ето това е неясното

Аз ти казвам че ПРОСТО ОБИЧАМ ЯБЪЛКИ и дотук приключва дилемата за мен.

Не виждам смисъл да гласуваме за барабанисти все едно сме на президентски избори, а ако се наложи да го правим ще гласувам за този който дава кебапчета :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ма Драги, ествествено, че е така...тази анкета не е агресия, а ми се струва интересна. Гласуването не е Номер 1 за винаги за теб. Има хиляди други барабанисти, никой не е казал, че това са барабанистите и точка. Разбира се,ч е тази подборка е направена от създалия темата, ма не виждам какво ти пречи да си кажеш мнението, демек от тия имена, които са дадени, кой от тях най-много те кефи. Това е все пак с цел комуникация; а и на мен ми е доста интересно как се развиват нещата, кат гледам моят любимец Кози нещо е станал на първо място :blink:

Редактирано от Egon
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да де ясно ми е това и нямам нищо против тези хора,аз съм израснал с тяхната музика и благодарение на тях се занимавам с това. От тия имена вички ме кефят и ги слушам с удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е стига бе, като се посочват определени имена и се пита кой е най-добър, ясно е, че става дума за Кой е най-добър от посочените :cheers:

Пък и анкетата, както е указано, е със закачлив характер.

Ма стига сме спорили, дайте за барабанисти да си говорим :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той може и да не е първи(Бъди Рич),но пък се нарежда до Т.Ройстер и Дж.Джордисън ;););)

Е как бе те се знаят от край време,даже мисля че са учили в един клас.Особено с Т.Ройстер.;) ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КОЛЕГИ !!!!!!!!

Анкетата е създадена за моят собствен кеф,понеже всеки път като погледна,че Бъди Рич и Елвин Джоунс имат общи 1 глас и се спуквам от смях :rolleyes::(:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо ми се струва,че всички ние в този топик навлизаме в излишна полемика :think: Както гласи една популярна тв реклама "...нима това е НАЙ-ВАЖНОТО?!?!" :(:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гласувах за Бъди-Нема друг такъв картечар! Тоя е ЛУД! Има и други дето ме кефят от тия,ама анкетата си е ебавка и затова е безсмислена...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата е яка, определено няма да се разбере кой е най-добрия барабанист, но пък си проличават знанията относно барбанистите на хората от форума, но пък ако всички го карахме на знания кой щеше да свири?

Drum Мaster трябваше да пусне някакви по неизвестни имена за екстремни и рок барабанисти (визрайки Джон Бонам и Джоуи Джордисън). Тогава щеше да е забавно. Иначе всички знаем, че повечето не са хора и се занимават с това от както доктора ги е плеснал по дупето и те след това са продължили да тактуват със смучене на биберона.

 

Аз обаче избрах Moby Dick. Просто това ми беше първото соло,което съм слушал през моето кратко съществуване и когато ме питат за соло това е първото, за което се сещам.

Може Бонам да няма техниката на Бъди и на другите барабанисти ,но наистина той ми допада като стил.

 

ОFFTOPIC:

Mного ме кефи вица за оркестъра на Бъди Рич, от който се обаждали 5-6 пъти да питат у тях дали наистина е мъртъв, защото просто се кефели да чуват ,че е умрял.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.