Stefan Alexiev Публикувано Септември 20, 2012 Публикувано Септември 20, 2012 Здравейте на всички , извинявам се ако това не е мястото , но съм нов и не знам къде да споделя въпросът си.Искам да ви попитам някой от вас знае ли как точно мога да продавам музиката си в Itunes и какви изисквания трябва да покривам.Трябва ли да съм гражданин на USA .Благодаря ви предварително Цитирай
anomandrus Отговорено Септември 21, 2012 Отговорено Септември 21, 2012 Не, провери в CD Baby например. Така музиката ти няма да излезе само в iTunes а в още доста полезни сайтове и това само с един акаунт. Цитирай
Stefan Alexiev Отговорено Септември 21, 2012 Автор Отговорено Септември 21, 2012 Благодаря. А как точно стават нещата трябва да въведа някакви пари.Обясни набързо моля Цитирай
anomandrus Отговорено Септември 23, 2012 Отговорено Септември 23, 2012 (Редактирано) За да продадеш нещо трябва да е твоя. При регистрацията на албума или каквото там ще постваш ще трябва да си купиш бар код, който ти позволява да продаваш албума във всички магазини и го регистрира на теб. Не си спомням детайлите- правих го преди доста време. Има и такса, която си струва да се плати имайки предвид в колко магазини ти излиза парчето с една регистрация. Влез, пробвай и следвай туториъла. .....и съвет: Ако продукцията ти е куца..не очаквай да спечелиш милиони. Редактирано Септември 23, 2012 от anomandrus Цитирай
misterj Отговорено Септември 23, 2012 Отговорено Септември 23, 2012 Не е толкова лесно да продаваш в iTunes. Има специализирани сайтове, които се явяват един вид като publisherи чрез които iTunes работят. Трябва да се плати такса. Потърси в Нета, има го описано подробно. Цитирай
anomandrus Отговорено Септември 23, 2012 Отговорено Септември 23, 2012 ^CD Baby е такъв сайт. Поздрави! 1 Цитирай
Recommended Posts