IndustrialMan Публикувано Септември 19, 2012 Публикувано Септември 19, 2012 Здрасти на всички....Имам един много кофти проблем:днес ми докараха китара ESP LTD MH-50NT,обаче грифа е огънат назад(има нещо като"гърбица") и струните ми се лепят...само от 12 прагче нагоре се чуват,останалото бръжди.Отпуснах 4-5 пъти тръс рода с по 45 градуса,но все си стои като вълна... Моля ви дайте ми съвет! Цитирай
L.K. Отговорено Септември 19, 2012 Отговорено Септември 19, 2012 Трабва да се направи сетъп - или от теб, или от някой, дето разбира. 1 Цитирай
7thString Отговорено Септември 19, 2012 Отговорено Септември 19, 2012 Възможно е грифа да е изметнат или при някакъв по-сериозен инцидент да е разместен от основата. Трябва да се види. Виж изобщо дали тръс рода играе роля - разпусни всички струни и разхлаби напълно тръс рода докато почне да хлопа - ако пак седи гърбава, значи си требе майстор да види дали и как може да се изправи. Цитирай
IndustrialMan Отговорено Септември 19, 2012 Автор Отговорено Септември 19, 2012 Честно казано,нищо не разбирам...къде е стария Орфей къде е ESP.... ....вдигнах малко магаренцето долу под адаптерите и горе долу се вдигнаха струните и остават само от 1 до 5 позиция на всички струни.... Цитирай
IndustrialMan Отговорено Септември 19, 2012 Автор Отговорено Септември 19, 2012 Незнам и аз кво да правя....вдигнах бриджа на сантиметър и 5 милиметра и всички струни се отлепиха,но от 1 до 5 позиция всички си остават лепнали Цитирай
BLj Отговорено Септември 20, 2012 Отговорено Септември 20, 2012 Честно казано,нищо не разбирам.. Носи на майстор. Цитирай
TLC1 Отговорено Септември 20, 2012 Отговорено Септември 20, 2012 Тръс-род - а с единично или двойно действие е?.. Цитирай
IndustrialMan Отговорено Септември 20, 2012 Автор Отговорено Септември 20, 2012 Днес премерих и видях,че самият гриф е усукан... след което изпратих китарата на магазина и казаха,че ще я сменят Благодаря на всички за съветите ПП:Тъй като съм начинаещ,често може да пускам малоумни теми ! Цитирай
tatkoogi Отговорено Септември 21, 2012 Отговорено Септември 21, 2012 А, а, а, хубава работа! Моля те... Цитирай
Recommended Posts