Ground Публикувано Септември 18, 2012 Share Публикувано Септември 18, 2012 Имам една дилема - как да изсвиря с перцето основния риф от парчето на Audioslave - Show Me How To Live. Китарата е в Drop D и проблемът ми е с първите четири тона. По конкретно, дали да ги свиря със sweep, или с alternate пикинг. В момента се опитвам да ки свиря само надолу, като между всеки тон китката ми прави и движение нагоре, като така постигам повече тяга, но пък мажа от некадърност. Вие как бихте го изсвирили, и кое според вас е правилния подход, в смисъл, коя от горепосочените техники не би била подходяща в случая, и защо? Парчето: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Септември 18, 2012 Share Отговорено Септември 18, 2012 На мен ми идва слайд/легато с downpicking където искам да акцентирам, но си звучи по мое му Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
agrogrind Отговорено Септември 19, 2012 Share Отговорено Септември 19, 2012 (Редактирано) Свири го, както можеш и както ти е по удобно. Просто си изчисти свиренето Редактирано Септември 19, 2012 от agrogrind Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ground Отговорено Септември 19, 2012 Автор Share Отговорено Септември 19, 2012 ^^Не съм сигурен, че разбрах, тоест не го свириш на 3 струни? (съжалявам ако е тъп въпросът) ^То в крайна сметка така се получава. Просто ми беше интересно дали някой друг би го свирил по различен начин от тип Хетфилд(само на доле), както го правя в момента. Обикновенно това го ползвам за джъ-гъ-джъ на 6-та струна и ми е нетипично за арпеж на три струни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Септември 19, 2012 Share Отговорено Септември 19, 2012 Не - първата форма си е на 3 струни - почвам със слайд и след това даунпикинг до 4та струна, но останалото го свиря със слайд и легато. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Септември 19, 2012 Share Отговорено Септември 19, 2012 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ground Отговорено Септември 19, 2012 Автор Share Отговорено Септември 19, 2012 (Редактирано) Е да, правят го с едно движение надолу. Аре ше си цикля гладене Благодаря ви за помоща! Редакция: Всъщност, май втория тон е с хамър он и и свирят само 5-та и 4-та с перце. Така ми се получава доста по-добре Редактирано Септември 19, 2012 от Ground Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts