Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Давам уроци по китара по домовете, основно за деца и начинаещи.

Живея в Дружба, но давам уроци и в доста отдалечени квартали. (Въпрос на договорка с конкретния човек).

Цената е 15 лева за час и половина, евентуално с кратка пауза, ако ученикът се изморява бързо.

На електрическа, и уестърн (акустична с метални струни) мога да помагам и на напреднали, а на класическа, повече на начинаещите.

Стилова насоченост - поп, рок, блус, джаз, малко класика, също мога да въведа ученика и в музикалната теория, импровизацията и хармонията, четене на ноти и т.н.

Имам учебни помагала и т.н., както и опит с доста ученици вече, защото освен частните уроци, година и половина бях преподавател в читалище "Бачо Киро 1945" до Руски паметник.

Уча последна година Поп и джаз китара в консерваторията, така че нямам много лекции и почти всеки ден съм на разположение.

Телефон : 0887 62 28 05 или 0879 48 65 55, Васил Павлов.

Поздрави на всички!

Редактирано от Vasil Pavlov
  • 4 weeks later...
Отговорено

Препоръчвам ви Васил за учител по китара, особено за деца! Преподава на сина ми, има много добър подход и лично отношение. Наблюдавал съм го как преподава и много ми хареса. Той е работил и преди с деца и е натрупал опит - наблюдава децата постоянно, намира общ език с тях, запомня индивидуалните грешки и работи с всеки персонално, дава им почивка, настоява твърдо, но не грубо.

Васил е много културен, честен, откровен, внимателен с ученика, няма да скрие грешките му, а бавно и внимателно, урок след урок ще настоява за тяхното коригиране. Според мен Васил е почти изграден музикален педадог(въпреки, че е още доста млад), има необходимите знания и умения и най-важното има желание за развитие, за работа с ученици, за усъвършенстване.

Искрено се радвам, че има и хора като него, останали все още в България.

Тихомир Трифонов

• 2 years later...
Отговорено

Нека да постна наново обявата с някои важни корекции :

Давам уроци по китара по домовете - основно за деца и начинаещи.
Живея в Пловдив, жк Христо Смирненски, но давам уроци във всички квартали. (Въпрос на договорка с конкретния човек).
Цената е 20 лева за астрономически час, евентуално с кратка пауза, ако ученикът се изморява бързо.
На електрическа, и уестърн (акустична с метални струни) мога да помагам и на напреднали, а на класическа, само на начинаещите.
Стилова насоченост - поп, рок, блус, джаз, малко класика, също мога да въведа ученика и в музикалната теория, импровизацията и хармонията, четене на ноти и т.н.
Имам учебни помагала, както и доста опит вече - 2 години давах уроци в София (година и половина бях преподавател в читалище "Бачо Киро 1945" до пл. Руски паметник, след това  - половин година по домовете.)
Имам завършена бакалавърска степен "Поп и джаз китара" в Софийската музикална академия НМА "Проф. Панчо Владигеров" (бившата държавна консерватория), всеки ден съм на разположение.
Телефон : 0887 62 28 05 или 0879 48 65 55, Васил Павлов.
Поздрави на всички!