anonymized_2157 Публикувано Юли 2, 2006 Share Публикувано Юли 2, 2006 (Редактирано) Начи, трябва ми таблатурата за бас на: Ахат - Монолог и Лунната Соната (на Бетовен май беше...) Благодаря предварително! Редактирано Юли 2, 2006 от Blinda Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юли 2, 2006 Share Отговорено Юли 2, 2006 Ахат - Монолог : Куплет : Gm | Bb | Gm | F Gm | Bb | Gm | F Bb | Eb | F | Bb C | Eb | F | Bb Cm | D Припев : Eb | F | D | Gm Eb | F | Gm | F | Gm ... Дано да съм бил полезен :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 3, 2006 Share Отговорено Юли 3, 2006 (Редактирано) Дай ми някакъв е-mail на ЛС да ти пратя Лунната соната. Имам я на Powertab. Редактирано Юли 3, 2006 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anonymized_2157 Отговорено Юли 3, 2006 Автор Share Отговорено Юли 3, 2006 Благодаря ви, хора! Много ми помогнахте! По една бира от мен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юли 3, 2006 Share Отговорено Юли 3, 2006 Айди да споделите лунната соната , че и на мен ми е интерестно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 3, 2006 Share Отговорено Юли 3, 2006 Ето я Лунната соната - Цък! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts