Icarus Публикувано Септември 15, 2012 Публикувано Септември 15, 2012 Привет! Не се бях разписвал в този раздел, мисля, и от нямане на какво да правя днес, драснах набързо едно съботно кавърче на любима песен Сори за вокала, това е положението http://soundcloud.com/george-branekov/losing-you-by-john-butler 1 Цитирай
Лими Отговорено Септември 15, 2012 Отговорено Септември 15, 2012 (Редактирано) Великолепно изпълнение, красив тон на китарите, а и вокала не е лош! П.П. John Butler има български произход. Прадядо му е емигрирал през Априлското въстание в Австралия със знамето "Свобода или смърт", което Джон съхранява и показва с гордост на хората. Редактирано Септември 15, 2012 от Лими Цитирай
Icarus Отговорено Септември 16, 2012 Автор Отговорено Септември 16, 2012 ^Благодаря за хубавите думи Иначе да, знам за Джон и произхода му, затова и албумът му от 2010 се казва April Uprising (Априлското въстание). Радвам се, че има фенове и тук, страхотен музикант, и изглежда като убийствено свестен тип Цитирай
Thrashed Отговорено Септември 16, 2012 Отговорено Септември 16, 2012 Браво много силен каъвр ! Джон Трио прави невероятна музика ... Цитирай
Recommended Posts