Fender_str Публикувано Юли 2, 2006 Публикувано Юли 2, 2006 Здравейте някой знае ли къде може във Варна да се намери такова нещо и дали след хромирането могат да се нанасят надписи. Мисля, че да но все пак да попитам. А ако някой знае мяско където да направят и двете едновременно 10х Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 2, 2006 Отговорено Юли 2, 2006 За хромиране - във военен завод "Ивайло" (a.k.a. "Дълга лъка"). Повечето рокери в България си хромират там тенекиите. За надписи върху хром - обясни какви ще са надписите. Ако е офсет, ще стане. Ако питаш за лазерно гравиране - става. Ако говориш за ецване - трудна работа. Цитирай
Fender_str Отговорено Юли 3, 2006 Автор Отговорено Юли 3, 2006 къде се намира тоя завод ? предпочитам лазерно гравиране можеш ли да ми кажеш орентировъчно колко ще ми излезе? Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 Заводът не е във Варна. Не са много местата, на които хромират по поръчка. Лазерното гравиране не знам колко струва. Лазерното рязане е 0.5 лева (50 стотинки) на метър. Цитирай
Raxus Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 А някъде тука в Пловдив да знаете за хромиране напанели? Цитирай
Recommended Posts