aarab Публикувано Септември 12, 2012 Публикувано Септември 12, 2012 Здравейте, идеята ми е да купя евтин микрофон - примерно MXL 2001, да му сменя трнасформаторите и капсулата с тези на Neumann u87 - ami t13 и K87??? Знам, че е възможно и евтино, просто ме интересува дали има някой в БГ да го прави. Естествено ще си платя за услугата Аз си купувам материалите, от него само смяната искам Цитирай
VSTi Отговорено Септември 12, 2012 Отговорено Септември 12, 2012 Здравей, идеята е интересна, но резултатът ще е доста неясен. Казвам го от личната си практика с преработване на ГДРски РФТ микрофони... Освен ако не смяташ да сложиш копсула UM70 , която е идентична до някъде с нойманските......Освен това, трябва да помислиш и за превключването на диаграмите на насоченост.....КАкто и да е - ако искаш ми прати на ЛС точните компоненти, както и цената, .....за да ти дам мнение дали си заслужава изобщо. В края на крайщата има доста хубави нови и не толкова скъпи ноймани. ПОздрави! Цитирай
aarab Отговорено Октомври 14, 2012 Автор Отговорено Октомври 14, 2012 Като цена излиза около 300лв, Нойман за 300лв незнам и затова съм се насочил към някакъв такъв вариант.... Поздрави Цитирай
Recommended Posts