der_meister_bg Публикувано Септември 11, 2012 Публикувано Септември 11, 2012 Драги съфорумници, тъй като мисля скоро да си купувам нова китара, се спрях на тази. Бих била благодарна да дадете мнения и да споделите опита си с нея ако имате такъв Цитирай
ventsi Отговорено Септември 11, 2012 Отговорено Септември 11, 2012 (Редактирано) Имам такава от около 6 месеца, взех я заради активните адаптери. Стандартен суперстрат на Ибанец, с гриф като всяко RG. Разликата със стандартните RG-та е фиксирания бридж, който за мен е много удобен, и активните адаптери. Тялото го водят махагон, но сравнено с други махагонови китари е доста по-леко, което е хубаво за свирене прав, но го няма състейна на тежките махагонови китари. Адаптерите са добри - безшумни и с доста висок аутпут. Вградения преамп е с 2 мода, честно казано за мен единия мод е неизползваем - замазва яко звука. Батериите на преампа явно карат много, защото не съм ги сменял откакто я имам. Взех китарата точно заради кавъри на Рамщайн, и помогна много за да наподобя звука им. Като цяло е добра китара за парите си, не блести с нищо, но нямам и повод за оплакване от нея. Ето я в действие - симулацията е от Line6 HD500: Редактирано Септември 11, 2012 от ventsi Цитирай
der_meister_bg Отговорено Септември 11, 2012 Автор Отговорено Септември 11, 2012 Много готин звук си докарал :) На мен процесора ми е Line 6 floor pod и ако и той се съвмести толкова добре с китарата, би било чудесно Цитирай
ventsi Отговорено Септември 11, 2012 Отговорено Септември 11, 2012 Става горе-долу . Симулацията е на ENGL, 2 усилвателя в паралел. Цитирай
Recommended Posts