House_91 Публикувано Септември 9, 2012 Публикувано Септември 9, 2012 Ето нещо и от група Barrel. Записът е направен в мазе чрез домашна камера. 2 Цитирай
sickdreamer. Отговорено Септември 13, 2012 Отговорено Септември 13, 2012 Вокал вокал вокал... ) Хубаво изпълнение, трябва повече Химия между вас и апаратура- нещо, за което никого не можеш да обвиниш.. всичко е пари. Цитирай
House_91 Отговорено Септември 15, 2012 Автор Отговорено Септември 15, 2012 Благодаря за коментара.За апаратурата и вокала си знаем За химията от друга страна, не се бяхме замисляли. Цитирай
antonium Отговорено Септември 18, 2012 Отговорено Септември 18, 2012 Браво!! Доста стегнато. Само така! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 12, 2012 Отговорено Ноември 12, 2012 (Редактирано) Като за мазе - много яко! Камерата, с която снимате, явно прави записи с приличен динамичен диапазон - не се чуват гадни изкривявания, както на голяма част от мобилните устройства. С каква апаратура свирите(китари, усилватели, това-онова)? Редактирано Ноември 12, 2012 от Evtim Djerekarov Цитирай
House_91 Отговорено Януари 20, 2013 Автор Отговорено Януари 20, 2013 Само "най-доброто" :D Аз свиря с доста раздрънкан Stagg. Модела не знам какъв е точно, някакво копие на страт. Транзисторно кубе Stagg 40W мисля , което в сравнение с китарата е нещо превъзходно . Басистът свири със Squire Jazz Bass и кубе Fender. Барабаните не са настройвани никога и те са Stagg. Не че имаме някакви предпочитания на марката, но просто в малкото градче Гоце Делчев друго не може да се намери Цитирай
Recommended Posts