chacho Публикувано Януари 17, 2005 Публикувано Януари 17, 2005 (Редактирано) като видях темата за замазването взех че се въодушевих и записах тва нещо. идеята ми е всеки да каже кои са му любимите парчета за разсвирване- не гами и упражнения, ми някви песнички или части от песнички, които да ти е кеф да ги свириш, и да са добри за раздвижване както казва стив морс в едно интервю- вместо да свириш безмислени упражнения и да се разсейваш постоянно, по-добре свири някво парче или си измисли леко етюдче ем се радваш, ем цъфтиш аз примерно винаги го свиря тва по 2-3 пъти с покачване на темпото- няква вариация на полета на бръмбара, учил съм го преди доста време и вече нямам таб, ма то не е кой знае кво. тука се изфърлих малко ма нали тва е идеята- да замажеме и да се развиваме- като Fenix-а Редактирано Януари 17, 2005 от chacho Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 :guitar: Аз си свиря класика веднъж,втори път-два пъти по-бързо и трети - три пъти(или колкото смогна).И да ви кажа,че свиря едно нещо на Минисети - полза никаква - никой май не го знае кой е чилякот Цитирай
chacho Отговорено Януари 17, 2005 Автор Отговорено Януари 17, 2005 :guitar: Аз си свиря класика веднъж,втори път-два пъти по-бързо и трети - три пъти(или колкото смогна).И да ви кажа,че свиря едно нещо на Минисети - полза никаква - никой май не го знае кой е чилякот е да, тоя Минети ного не ми помага, ма пък може да го кажеш за другите, които свирят класика Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 17, 2005 Отговорено Януари 17, 2005 :guitar: Аз си свиря класика веднъж,втори път-два пъти по-бързо и трети - три пъти(или колкото смогна).И да ви кажа,че свиря едно нещо на Минисети - полза никаква - никой май не го знае кой е чилякот Ехехех! Сега какво ще се подценяваме ли?! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Аз обикновено по4вам с леко раздвижане на ръце(не тва на Перту4и,макар да съм го виждал)- да вкарам кръв и да ги загрея..пар4етата са: Opeth - Lepper Affinity,Bleak,Drapery Falls - просто и тежко до момент после акорди и хармонии дет никъде другаде ги няма, и после което ми е на душата от Live Scenes From a Memory на Dream Theater...но кат тръгна да ги свиря солата(тези дет ги знам) :wall: ..и в4ера реших да постна най-накрая темата за замазването и постановката :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 За разгревка : Reckoning Day на Мегадет!! после Торнадо ъф соулс и съм на мах Цитирай
black_waltz Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 за загрявка първо малко ритъмчета най-често нещо на DEATH, след туи некое рок солце като например Helloin-а на WASP и тогава се почва с арпежлъците :guitar: и така по цял ден докато не почне да ме боли глава иначе наи ме радват да свиря солата на Dying memories на Korozy, In The Heat of the nght на To die for, Kissing The shadows, deadnight warrior...и кажи речи всичко на Laiho Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Kissing the shadows ли свириш бе! Мръсник Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 (Редактирано) от неколко дена Sodomy And Lust :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Януари 21, 2005 от Thrash Till Death Цитирай
EmchoDT Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 (Редактирано) Аз се разсвирвам с ей т'ва Symphony X - Inferno (Unleash the Fire) SymphonyX - Of Sins And Shadows И до края на заниманието се мъча да свиря все същото!!! Редактирано Януари 22, 2005 от EmchoDT Цитирай
Joys Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Pantera - Strength Beyond Strength; Death - Lack Of Compehension, Simbolic фрагменти от ; " Турския" марш на Моцарт( Rondo ala turca май беше ), Пролетта на вивалди и някоя дива жица. :guitar: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=422 мързи ме да го пиша пак просто Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 от неколко дена се мъча с Cannibal Corpse-Frantic Disembowelment :wow: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=422 мързи ме да го пиша пак просто Aз и преди съм ти казвал, че си изрод с 2та часа warm-up :guitar: Цитирай
Recommended Posts