vlex Публикувано Юни 29, 2006 Публикувано Юни 29, 2006 Ми хорица значи вече за втори път ми се случва на старото процесорче да му се гътясат ефектите и да остана с празни и да же още по-зле - напълнение с заводски семпли банки... Процесора ми е Zоом 9000 ако има някакво значение но предполагам това е нещо което става повечето процесори след определна възраст Та какво ще речете дали е от батерийката на схемата, която вероятно след години употреба е загинала достойно в битката или някъде ми дава накъсо и ресетва паметта?! Мерси предварително на отзовалите се! Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 по веяка вероятност ще е от батерийката. забелязал ли си дали това се случва след проъдлжителна НЕупотреба на процесора? Цитирай
vlex Отговорено Юни 30, 2006 Автор Отговорено Юни 30, 2006 Ми не... Единия път бях вързал един нестабилизиран адаптер вместо оригиналния и реших че той е прецакал работата ама ся втория път да не съм го ползвал 15 часа максимум Вероятно е батерийката щото тва е модел от преди колко години вече Цитирай
Fender_str Отговорено Юни 30, 2006 Отговорено Юни 30, 2006 Попринцип тия батерийки издържат много години по-вероятно е да не прави добър контакт. Имал съм такъв проблем но с компютъра и ми се рестартираха настройките в биос. Тъй, че ако не прави добър контакт, ако например го разклатиш може за момент да прекъсне връзката и да се рестартират настройките Цитирай
vlex Отговорено Юни 30, 2006 Автор Отговорено Юни 30, 2006 Ми отворих го батерийката закова мултицет-а на 3,14 волта но забелязах че една от клемите много лесно може да се допре до един кондензатор под нея и предполагам оттам идва ресета на настройките... Остава да се молим и да видим дали ще оцелее дълго П.П. Батерийката е... хъм запоена към клемите Мерси за помощта Цитирай
Recommended Posts