djobnia94 Публикувано Август 29, 2012 Публикувано Август 29, 2012 Здравейте нов съм във този сайт, може да има вече такава тема ако има дайте линк. Моляви който мможе и има желание да ми пише да ми праща инструмента ли приемам всякакви инструментали на фолклорна тематика Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Септември 9, 2012 Отговорено Септември 9, 2012 Здравей! Ето тук можеш да намериш инструментали на популярни народни песни. Успех! Вяра Цитирай
evgeni_72 Отговорено Февруари 9, 2013 Отговорено Февруари 9, 2013 Здравейте нов съм във този сайт, може да има вече такава тема ако има дайте линк. Моляви който мможе и има желание да ми пише да ми праща инструмента ли приемам всякакви инструментали на фолклорна тематика http://midipopfolk.webs.com виж тука Цитирай
BLj Отговорено Февруари 21, 2013 Отговорено Февруари 21, 2013 ^Извинете, какво общо има Българската народната (фолклорна) музика с попфолка или т.нар. чалга - смес от турска, циганска, гръцка, сръбска и т.н )? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 21, 2013 Отговорено Февруари 21, 2013 Едва ли е до общо, по-скоро маркетингов подход с кръщаването на сайта. Цитирай
BLj Отговорено Февруари 21, 2013 Отговорено Февруари 21, 2013 Мдаа.. Многоликите "Маркетинг и реклама в страната на пиратите" ..Автора на темата дано се научи да работи с търсачките преди да са "фалирали" Цитирай
evgeni_72 Отговорено Февруари 3, 2014 Отговорено Февруари 3, 2014 ^Извинете, какво общо има Българската народната (фолклорна) музика с попфолка или т.нар. чалга - смес от турска, циганска, гръцка, сръбска и т.н )? Абе това, че ми е така кръстен сайта няма никакво значение.Там има както попфолк, така и българска естрада, така и народна музика, тъй като аз се занимавам с изработка на инструментали от всички жанрове музика, без значение дали е Софи Маринова,Надежда Хвойнева или Пинк Флойд примерно :) Цитирай
Recommended Posts