MDFk Отговорено Януари 18, 2005 Автор Отговорено Януари 18, 2005 А за свестен нойзгейт и компресор мислил ли си? при компресия нещата се влошават.а нойз-гейта е на 10-15 от 35 мах.. знам ли.. де да беше само от ефекта..щот' определено не е.. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Сетих се за нещо друго. Пробвай да регулираш разстоянието от адаптерите до струните. Може да е от това. Цитирай
bigjav Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Аре, пак професорът да се намеси! Ма пак ше си говорим за постановка, де. Та така, пробвай да изсвириш даден пасаж с дланта ня дясната ти ръка опряна точно върху магарето, там където струната започва да вибрира. Сега изсвири същия пасаж, но дясната ръка лекя премести в посока към ключовете, ....... ако трябва още малко я придвижи наляво. Надявам се да усети магическия ефект и формула, с което требе вече да туриме енд на тоз топик. Успехи! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 18, 2005 Автор Отговорено Януари 18, 2005 Сетих се за нещо друго. Пробвай да регулираш разстоянието от адаптерите до струните. Може да е от това.много е близко,около 4-5мм,макар 4е съм 4ел 4е така е добре..ако не да дигам Та така, пробвай да изсвириш даден пасаж с дланта ня дясната ти ръка опряна точно върху магарето, там където струната започва да вибрира. Сега изсвири същия пасаж, но дясната ръка лекя премести в посока към ключовете, ....... ако трябва още малко я придвижи наляво. Надявам се да усети магическия ефект и формула, с което требе вече да туриме енд на тоз топик. 10х..ще пробвам. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Не, по-скоро ще ти триаа да ги свалиш, щом са прекалено чувствителни - тоест да увеличиш разстоянието. Цитирай
MDFk Отговорено Януари 18, 2005 Автор Отговорено Януари 18, 2005 (Редактирано) Не, по-скоро ще ти триаа да ги свалиш, щом са прекалено чувствителни - тоест да увеличиш разстоянието.така и предположих..преди седмица съм ги вдигнал;проблема е 4е и тогава звуковите бъгове са си там..НО..за експириънса ще ги върна с 2-3мм.. Редактирано Януари 18, 2005 от MDFk Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Пробвай да ги върнеш и с повече. Цитирай
MDFk Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 След промените които нанесох резултатите са следните: свалих адаптерите докрай,по4нах да издирвам "маги4есното място"..и установих 4е съм го открил.НО проблемът ми е то4но в ъгъла,под който лявата ми ръка натиска струните - много е малък.трябва да се нау4а да държа ръката си под по-голям ъгъл(ок.90градуса)и тогава излишните звуци ще намалеят;в комбинация с доброто заглушаване от дясната о4акавм добри резултати скоро. Пак благодаря на вси4ки за съветите. Който смята 4е още нещо си струва,да драсне ред-два... Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 Браво, пич! Голяма крачка напред правиш! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 пс.интересно е,4е туй вкарване на външни звуци се полу4ава само като свиря на 1ва,2ра,3та струна.. :think: ина4е вси4ко си е ОК.. Цитирай
MDFk Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 :exclaim: не споменах 4е и сега има подобрение,но не е такова каквото искам,т.е. кат' посвиря още шъ съ полу4и.. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 Може би закачаш съседна струна с пръстите на лявата ръка? Цитирай
MDFk Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 (Редактирано) да,то4но това мисля 4е е..а и май не съм свикнал да държа дясната си ръка върху флойда - мърдам си много ръката като се замисля..да се еба у тъпата самоуко-слухарска глАва!!! edit: :wall: :wall: :wall: Редактирано Януари 20, 2005 от MDFk Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 Пак казвам - самоученето е за ора, дето се кефат да имат големи гадни ядове Цитирай
MDFk Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 Пак казвам - самоученето е за ора, дето се кефат да имат големи гадни ядове верно си е ама 4ак сега го осъзнавам..в реалния му размер.. :wall: Цитирай
Recommended Posts