Snowwhite Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 ПП: И Снежанко, казва се "одма", тука дето сме по-близо до Кърджали и Хасково знаем по-добре. Ти да си гледал случайно( или нарочно ) "Улицата"?!? Ако не си - ето защо се опитваш да поправяш цитата ми Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 ;-) Фънку' нема умре ! Ае идвай във Варна да праим Фънки Джам ;-) ~~~~~~ браос де ! Идем и аз. Тъкмо най-накрая ще надам повечко зор на 10 инчовото ми барабанче, че се е утепало за фънчец. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Ти да си гледал случайно( или нарочно ) "Улицата"?!? Гледал съм го! Ама съм позитивен, че трябва да е с "д", ти ако искаш си слагай "х" накрая и така всеки ще е доволен - да не се караме. Ама ако не е с "д" не струва! ПП: Folk news: ей такива новини искам да гледам. Цитирай
Joys Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Баш си е "ОДМА" то т'ва " отмах" ми звучи като " откоа". И на бавни и на бързи бороти се си е тая. ареееее хоп шлямбур още 1 бира. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 И аз викам да е 'одма' И при нас по македонско си е така Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Добър ден, дал Бог добро, добре дошли, кога ще си ходите? Желая щастие и пътища леки, и ватенка топла, и други работи. Със здраве Цитирай
nikitka Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 обийам да гледам как мишката(на pc-то) свети като я движа Най-обичам зимно време да пикая на снега. Чудни формички да вая, пишката си да въртя. Цитирай
Recommended Posts