Snowwhite Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 МУЦ на милото басистченце и да е все така къдрокосо и дългокосо и да си пие люкарствата,че да не му се търкалят човешки глави под леглото!!! :green: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 Еби му заеби Един нормален нема тука Цитирай
Joys Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 9)В кратце(или с две думи за вас самите): обийам да гледам как мишката(на pc-то) свети като я движа Обичаш и да си слушаш гласовата поща. " Пу тъйбъ в майкътъ тъйбъ" Цитирай
assoass Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 Мтел!!!Заявявам публично, че Галилео праща много яки гласови пощи!оставете си номера и... не е нужно дори да си активирате тази услуга!!! :hello: Цитирай
assoass Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 остава и да боде!.... че поочовуркаш навътре и нема глисти, нема и кисти.... Цитирай
fifcho Отговорено Януари 20, 2005 Отговорено Януари 20, 2005 Оставете човека ше земе нещо да се изпресуане с тиа телове. Ем-тел, ем не тел. Цитирай
assoass Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 Малииии, *ба*ти и простотията настана! :green: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Аз да си кажа още веднъж,че Илийката е един от най-големите кретеноиди(считай "кретеноид" за най-висша форма благоговение),които съм срещала!!!Много са изпуснали тия, дето не го познават още!!!Да вземат да поправят тая велика и непростима грешка отмах(с думата "отмах" поздравявам населението на Кърджалийско). Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Аз да си кажа още веднъж,че Илийката е един от най-големите кретеноиди(считай "кретеноид" за най-висша форма благоговение),които съм срещала!!!Много са изпуснали тия, дето не го познават още!!!Да вземат да поправят тая велика и непростима грешка отмах(с думата "отмах" поздравявам населението на Кърджалийско). Хвала на таквиз люде! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Много са изпуснали тия, дето не го познават още!!!Да вземат да поправят тая велика и непростима грешка отмах(с думата "отмах" поздравявам населението на Кърджалийско). Аз се считам за намазал, щот той ми съ придстави в цялата си прелест един слънчев януарски ден. И чакам пак да намине насам, както е обещал. Тоя път може да посвирим и на друго освен на шише. (1,5 и 2 литра пластмаса) ПП: И Снежанко, казва се "одма", тука дето сме по-близо до Кърджали и Хасково знаем по-добре. Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Аххххххххххххххххх брато ! сега ти прочетох профайлъъ ;-) Фънку' нема умре ! Ае идвай във Варна да праим Фънки Джам ;-) ~~~~~~ браос де ! Мнение за Тауър Ъф Пауър ? Цитирай
assoass Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 Аххххххххххххххххх брато ! сега ти прочетох профайлъъ ;-) Фънку' нема умре ! Ае идвай във Варна да праим Фънки Джам ;-) ~~~~~~ браос де ! Мнение за Тауър Ъф Пауър ? Е Браточка..... , че се спогодим стеб!!!!!!! Tower фаВориТи!!!и ся точно си слушам Souled out.... .... малиииии,Браточка! Радвам си, че им се кефиш.... Директно пренасочване...клик Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Ама го сложи пренасочването не да ти се отваря да добавяш съобщение, а да разгледаш първо Цитирай
assoass Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 (Редактирано) дабъл кликИхаа.... Евати тъпака съм....Добре, че си ти ,Стиваре!!! За пореден път жив и здрав! Редактирано Януари 27, 2005 от assoass Цитирай
Recommended Posts