YtseJam Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Обърнете внимание на фланелката: Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Те таквиа треа да си изфабрикуваме масово Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 ех... спомням си как с YtseJam ходих да си купя колелото лелеее ебати и кефа а с Glacierise това изживяване беше неповторимо ))) ебати и якото изкарване Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 За пореден път се убеждавам сама себе си колко много ви обичам вас двамата!!! Цитирай
fifcho Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Ей я сеги мисла да си направа тениска с надпис отпреде: Я СЪМ ПРОС И СЪМ ОТ СЕЛО а отзаде: Я СЪМ ТУРБО СЕЛЯНИН и ше си ода на работа с нйее. Требва да отбележа че ше разцепим сички Монтански пичоци като я облека. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Ей я сеги мисла да си направа тениска с надпис отпреде: Я СЪМ ПРОС И СЪМ ОТ СЕЛО а отзаде: Я СЪМ ТУРБО СЕЛЯНИН и ше си ода на работа с нйее. Требва да отбележа че ше разцепим сички Монтански пичоци като я облека. А с малките букви : 'ОТ ЛИПАТА ПАДАТ КРУШИ, ТАМ СЕ ЕБАТ ДВАМА ДУШИ' Цитирай
fifcho Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 С малките букви ше пише: ЗАРАДИ ЕДНА ВАГИНА ЩЕХ ДА ЗАГИНА!!! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Хахахахаха За едното бесене чех да се удавим Цитирай
fifcho Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Абе заради жена ка се пропада не е истина.Така като гледаш мене кво ше кажеш . Аз лично предпочитам бесенйе,давенйе,сепуку,харакири,стриганйе, пред пропадане заради жена. Както се казва по нашия край: Жена моо да те затръка а моо и да те създаде. Мене ме затръка.Две години ми шушня на узлявницата (възглавницата) и после ме затръка дееба. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Такъв им е шибания женски мурафет Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Йебанееееее! Не говорим за сране а за секс! Цитирай
fifcho Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Сори, вече ше си пиша дивотийте у fifcho. Аре там ше се видиме. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 (Редактирано) 8)Странични интереси : Димитър от Big Brother Тоя не беше ли някакъв гей? Ти да не си с лява ориентация? Редактирано Януари 19, 2005 от Angry Samoan Цитирай
assoass Отговорено Януари 20, 2005 Автор Отговорено Януари 20, 2005 8)Странични интереси : Димитър от Big Brother Тоя не беше ли някакъв гей? Ти да не си с лява ориентация? Не ве!!! Тфа според теб кфо означава" "! Ае жив и здрав и много творчески успехи Цитирай
Recommended Posts