irrealizable Публикувано Август 16, 2012 Публикувано Август 16, 2012 Здравейте, Някой има ли таб на песента? Интересува ме конкретно солото, понеже с групата ще я правим и китаристите искат да го направят както си трябва. Благодаря! 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 17, 2012 Отговорено Август 17, 2012 Интересно ми е какво свирят в началото Акустичната част е много по-интересна от солото Транскрибирах специално акустичната част на парчето, понеже го правим - а никъде не можах да го намеря като излезе излезе албума. Даже си позволих да го пратя на Doug Aldridge в .PDF формат В този ред на мисли ми е повече от интересно, какво свирят китаристите ти в акустичната част на парчето Поздрави! Данчо Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 17, 2012 Отговорено Август 17, 2012 (Редактирано) Малък подарък от мен Това е началото на акустичната част... Темпото не е спазено, както по всичко личи - но не сметнах за нужно да слагам коректно темпо, понеже няма нужда от това към този момент... За другото - ще ви оставя да се потрудите сами Редактирано Август 17, 2012 от visiondann 2 Цитирай
irrealizable Отговорено Август 17, 2012 Автор Отговорено Август 17, 2012 Ами нямам идея, какво свирят. Видях, като търсих, че има таб и не съм го разглеждал, а те казаха, че за солото няма, съответно.. да. Благодаря много за подаръка. Солото ще вземат да си го ивадят. 1 Цитирай
Recommended Posts