notnow Публикувано Август 9, 2012 Публикувано Август 9, 2012 Къде в София бих могъл да намеря? Трябва ми доста спешно до около месец Някой, ако има стар такъв и има желанието също ще го взема. Може да изглежда както си иска - само да е здрав, че ми трябва да си пренеса китарата със самолета
lyu_records Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 Вземи я в ръчния багаж иначе рискуваш много!!!
notnow Отговорено Август 9, 2012 Автор Отговорено Август 9, 2012 Не съм сигурен дали може? Ако не ме пуснат? Доколкото рабзрах може и да ме пуснат, ама може и да не ме... Не, че ми се рискува - едвам си събрах парички за ел.акустично ибанче и ще ми е тъжно, ако се преcaka Ама отивам да уча висше и трябва да си взема един тон неща от вкъщи. Дори колонката няма да си взема - сигурно ще ми я пратят по пощата. Не знам как да постъпя... И все пак някой да знае нещо за твърдите калъфи или да има? Гледах в интернет от 120 някъде видях да почват новите, което си е доста за мене.
Icarus Отговорено Август 9, 2012 Отговорено Август 9, 2012 Виж в базара, има линк в раздела "Купувам-Продавам" (да не повярваш). Иначе куфарите са горе-долу толкова в магазините, това е положението. Друг вариант е докато си в чужбина да си вземеш оттам някоя евтина китарка и да разцъкваш там. След това я продаваш, или просто подаряваш на някого, и си готов. Ако по някаква случайност решиш да се връщаш насам
notnow Отговорено Август 9, 2012 Автор Отговорено Август 9, 2012 Искам да си намеря евентуално група да свиря там Искам си моята китара
Recommended Posts