cecko_affection Публикувано Август 4, 2012 Публикувано Август 4, 2012 Здравейте Проблема е следния: True-bypass "Uni-vibe" ефект, захранен от 9V траф BOSS, включвам за проба в VOX Amplug (китарен усилвател за слушалки), всичко е ок, на bypass и включен. Проблема идва като го включа в ампа ми (лампов Laney LC30), bypass сигнал е ок, но ефекта не работи, не се чува шум, пукане, няма дим ...Трафа за ефекта и амп-а са в 1 разклонител, но другите ми ефекти(true bypass и BOSS) си работят ок. За пръв път ми се случва такова нещо моля някой ако има идея за какво става въпрос да сподели Поздрави, Цецко Цитирай
Annonnymоus Отговорено Август 4, 2012 Отговорено Август 4, 2012 Пич, извинявай, че ти спамя в темата, но притежавайки VOX Amplug какво ти е мнението за него? Наумил съм си, че ми трябва някво джобно усилвателче за пътуванията насам натам и се чудя дали си струва? Може ли да споделиш някакви впечатления? Може и на лично съобщение, разбира се. Мерси предварително! Цитирай
cecko_affection Отговорено Август 4, 2012 Автор Отговорено Август 4, 2012 Такаа, проблема беше в суитч-а (някой явно си е играл на "тука има, тука нема", всичко беше наопаки), оправих го, схеми за свързване в интернет - бол. Направо ме беше хвърлило в тъч. Имаше маса на 1 от крачетата... Anonimous, аз имам Amplug Classic Rock, кърти машинката за парите си е супер, зарибявка е, имам го от поне 3 години. Иска обаче свестни слушалки, с евтини "Philips" made in china е доста мътен звука. Потенциометрите почнаха да похъркват напоследък, но все пак 3 години Със хубави батерии държи с месеци. Не съм пробвал другите модели, би ми било по-полезно нещо по - клийн, но все пак подарък ми е... Цитирай
Recommended Posts