V.Vichev Публикувано Юли 29, 2012 Публикувано Юли 29, 2012 (Редактирано) Ами аз понеже това го свиря от 1 000 000 години (почти) и ми е като базово парче за показ на напредък, та а дано да покажем такъв )) http://soundcloud.co...ted/the-loner-2 А поради защо не мога да си вградя Саунд облъка директно а ми плюе HTML код Редактирано Юли 29, 2012 от V.Vichev 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Юли 29, 2012 Отговорено Юли 29, 2012 (Редактирано) Като свирене всичко е ток и жица, обаче нещо ми се струва прекалено "замърсено", за подобна песен. Не знам дилея ли прави един неприятен фон, но като че ли щеше да е по-добре без него. Но иначе много чисто свирене и изсвирено с чувство. Чувам някои паразитни шумове, може би някой би ти се "скарал" за това, но за мен са голям кеф, може би съм малко мазохист в ушите. Би ли опитал нещо върху Parisienne Walkways? Защото мен ме е страх да хвана нещо след първите 10 ноти, а за финалните сола дума да не става. И въпреки че специално тази песен е пускана десетки пъти, винаги е добре да видя името на песен на Гари в този раздел. Редактирано Юли 29, 2012 от Yo The Real Цитирай
V.Vichev Отговорено Юли 29, 2012 Автор Отговорено Юли 29, 2012 Мерси за коментара крайно полезен, та има наистина нещо което и мен ме дразни проблемата е средната, АКО намаля TIME на DELAY грубо е около 400 и FEEDBACK определено звука става още по чист, НО губя продължителността на тона, .... Parisienne Walkways? <----- ама не знам кога, чопля я от време на време и къ мто средата се отказвам )) Цитирай
Recommended Posts