aarab Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 Здравейте, имам 7-8 хип-хоп песни, авторски и сам си ги записвам. Интересува ме дали има хора, които искат да напишат смислен текст и да запишат вокали на тях. Отворен съм з асвякакви идеи Искам добре измислен, социален и целенасочен текст, като го слушаш и д амислиш, а не масовите - "искам пари, жени и коли,за другото не ме боли и т.н..... http://soundcloud.com/you/tracks?page=1 Ето примерен инструментал Пишете на какъвто език можете, аз предпочитам английски , с оглед по-добрата песпектива, но и на BG е добре Поздрави! скайп: aarab.hris tel: 0890253445 Цитирай
italia Отговорено Август 11, 2012 Отговорено Август 11, 2012 линкът, който си дал ме препраща към песните, които аз съм качвал, а не към твоите Цитирай
aarab Отговорено Януари 7, 2013 Автор Отговорено Януари 7, 2013 Оп, сега видях, че някой е писал по тази тема... Сори. Намери ме в скайп и ще чуеш какво съм направил Цитирай
Leo Stankov Отговорено Февруари 16, 2013 Отговорено Февруари 16, 2013 Аз се занимавам с текстове , но не мисля , че ще ти свърша работа понеже " Рап" поемите не са ми сила. Но все пак може да пробваме нещо , ако имаш желание skype- bg_leo_es Цитирай
Pussy key Отговорено Май 15, 2013 Отговорено Май 15, 2013 амии аз пиша хаха но не знам дали ще ти харесат ако искаш мога да ти пратя един два Цитирай
aarab Отговорено Май 17, 2013 Автор Отговорено Май 17, 2013 Пишете на скайпа ми , за да разберем за какво става дума И аз, и Вие Цитирай
Recommended Posts