MusicCenterIkonomov Отговорено Юли 21, 2012 Автор Отговорено Юли 21, 2012 (Редактирано) Ще има и Custom Shop Всеки, който е влизал в магазините ни знае, че предлагаме почти цялата гама на фирмите, които представляваме на нашия пазар Освен Fender и Squier, ще се наслаждавате на богат избор и от марките Jackson, Takamine, Gretsch, SWR и др... Редактирано Юли 21, 2012 от MusicCenterIkonomov 6 Цитирай
n1k0 Отговорено Юли 21, 2012 Отговорено Юли 21, 2012 Прекрасно! Аз съм много любопитен как ще са цените спрямо... you know... Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юли 27, 2012 Отговорено Юли 27, 2012 Кога пристигат Фендерите? :virtuoz: Цитирай
Slide Отговорено Юли 27, 2012 Отговорено Юли 27, 2012 Ще има и Custom Shop Всеки, който е влизал в магазините ни знае, че предлагаме почти цялата гама на фирмите, които представляваме на нашия пазар Освен Fender и Squier, ще се наслаждавате на богат избор и от марките Jackson, Takamine, Gretsch, SWR и др... Някакъв шанс за Шарвел? Преди да си взема Ибанес исках Шарвел, но да даване на толкова пари за китара, която не съм пипал... Както и да е - много бих се радвал да видя Шарвел при вас, предвид, че може да се пробва на място. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Август 6, 2012 Отговорено Август 6, 2012 :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: 6 Цитирай
bustard Отговорено Май 20, 2013 Отговорено Май 20, 2013 И аз ще попитам за Charvel, че "драгите слънца" не внасяха нищо тяхно. Цитирай
Slide Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 И все пак... Би било хубаво да има каталог за продуктите, защото трябва да се обикаля по магазините, за да се види кое го има, кое не и какви пари е. То не, че е лошо човек да се разходи де.. 1 Цитирай
Recommended Posts