maringtr Отговорено Август 24, 2012 Share Отговорено Август 24, 2012 Инструментала е яко фалшив... Всеки инструмент си е в някаква негова тоналност... А жалко, защото чисто като звук качествето е доста добре, но просто хармонията е трагедия (не искам да ви обиждам, просто го приемете като градивна критика) Иначе мъжкия вокал има супер приятен тембър. Кой е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Август 24, 2012 Share Отговорено Август 24, 2012 Марио, мацките пеят откровено фалшиво. Май само ти си в час донякъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Август 26, 2012 Автор Share Отговорено Август 26, 2012 (Редактирано) Ееее, 3 години не можахте да ми научите ника MaIRomaster се пише, иначе се казвам Мирослав. С Марио нямам нищо общо. @maringtr Освен за баса, за който вече се изясни работата, другите инструменти (без вокалите), мисля че са както са ги свирили Walk off the earth. Да не би да не ти харесва техния аранжимент също? Апа кой знае, може и нещо друго да сме оплескали... Мъжкият вокал е един приятел англичанин, Сам се казва. Редактирано Август 26, 2012 от Mairomaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Август 29, 2012 Share Отговорено Август 29, 2012 Еми не знам, стори ми се, че и други неща се бият, но може да ме подвежда баса.. Иначе пичът се е справил готино с изпяването. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts