rocker_vn Отговорено Юли 8, 2012 Отговорено Юли 8, 2012 добре си си измислил педалерата, но не разбрах защо първоначално си сложил резисторите, явно не си гледал схемата на главата...както и да е важното е че е заработила както е било очаквано от нея. аз си направих педалера с 8 бутона и контролер за релетата с микроконтролери и доста функции, но в крайна сметка махнах всичко и го направих наново само с 4 бутона, оказа се че другите "канали" не ги използвам а и не ми и трябват... Цитирай
lyu_records Отговорено Юли 11, 2012 Автор Отговорено Юли 11, 2012 (Редактирано) Здравейте колеги, педала е завършен: Ще бъде ползван на Engl Ritchie Blackmore signature, като извършва следните функции: 1. Лявото копче включва и изключва едновременно и двата канала (low gain, high gain) 2. Средното копче превключва между A/B каналите без да активира кунтура на главата. 3. Дясното копче е луп с контрол на нивото, като има възможност да се ползва само, като контрол на нивото без лупа, което се включва с ЦК-то. Схемичката за лупа е тази: Правена от мен Редактирано Юли 11, 2012 от lyu_records Цитирай
Recommended Posts