kikobgd Публикувано Юни 25, 2012 Публикувано Юни 25, 2012 Здравейте на всички !!!! Имам една стара цигулка която седи откакто се помня в един гардероп, и сега измислих че мога да се опитам да я продам но си нямам идея за цената и дали вобще ше може да се продаде. Молбата ми към вас е който разбира от Цигулки да помогне и да ме насочи към цена ако става или ако не става поне да си го знам и да не я мисля повече. Благодаря ви предварително !!! Марката е "STAINER" и е на 90-98 години, има си калъф (малко е захабен) и лък (разпердушен) ето линк за снимките които направих : https://picasaweb.google.com/kirilyordanov/Cigulka Цитирай
lyubohar Отговорено Юни 27, 2012 Отговорено Юни 27, 2012 (Редактирано) Здравей. Цигулката ти е един от най евтините варианти на фабричните копия на Щайнер. Цената на ремонта ,и привежането в действащ инструмент ще превиши стойноста и. А и звука на цигулките Щайнер не е много добър. Не си струва да се занимаваш. Редактирано Юни 27, 2012 от lyubohar Цитирай
kikobgd Отговорено Юни 27, 2012 Автор Отговорено Юни 27, 2012 Благодаря за отговора, значи... цигулката продължава да си седи в гардероба Цитирай
Recommended Posts