BulgARYAN Отговорено Юни 24, 2012 Автор Share Отговорено Юни 24, 2012 Добре. Благодаря на всички за отделеното време ! Ще ви послушам и ще си купя по- нормална китара . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
taktun Отговорено Юни 24, 2012 Share Отговорено Юни 24, 2012 Потенциометрите са като въртоци от Перла 5. Стига де ще падна. :D По темата:Според мене няма смисъл да се възСтановява.Собственикът да реши. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BulgARYAN Отговорено Юни 24, 2012 Автор Share Отговорено Юни 24, 2012 И все пак мисля да се пробвам. Ако можете да ми помогнете , като ми отговорите на въпросите ще съм ви благодарен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BulgARYAN Отговорено Юни 25, 2012 Автор Share Отговорено Юни 25, 2012 Пич, темата, която ти постнах е супер разбираема, отговаря на всичките ти въпроси Да наистина много ми помогна и ти благодаря, но исках да разбера дали да махна 3-тия адаптер http://prikachi.com/images/153/4933153x.jpg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maxim09 Отговорено Юни 25, 2012 Share Отговорено Юни 25, 2012 Виж, ако ти е много мерак да си я направиш погледни и поразпитай в този форум http://sovietguitars.com/news.php или защо не я занесеш на лютиер, просто за съвет, не вярвам да ти откаже. Просто да я погледне и да ти каже има ли смисъл да се напъваш да си я правиш. Но да не губиш време послушай какво ти казаха, вземи си някоя китарка, гледам има оферти за китайски страт на ново са около 140-150 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
n1k0 Отговорено Юни 25, 2012 Share Отговорено Юни 25, 2012 Махни третия "адаптер", да, освен ако не искаш да го оставиш за "красота"... нали не излиза жица от него... Всъщност махни и другите 2 адаптера, потенциометрите, бриджа, грифа, ключовете, сортирай ги по материали в пликчета и ги пусни в съответните кофи... ама тва вече ти го казаха... Шегата на страна, ако ти се занимава - успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kanara27 Отговорено Юни 28, 2012 Share Отговорено Юни 28, 2012 Както казва един добър приятел "Прави, за да знаеш, купи си, за да имаш". Подкрепям те напълно и аз минах по този път, човърках един Пълдин и накрая си везех една Ямаха с която свиря още. Сега е момента да научиш конструкцията на китарата и кое какво прави, височина на струните и видове браждене на същите, износени прагове,всякакви шумове и микрофонии и как се оправяти т.н. Успех и от мен. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BulgARYAN Отговорено Юни 29, 2012 Автор Share Отговорено Юни 29, 2012 Благодаря на всички за помощта! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts