MTP Отговорено Юли 11, 2006 Автор Отговорено Юли 11, 2006 много ясно пичове че не е най-важно само заради модела ама аз досега така или иначе не съм свирил с двоен педал и за да се науча трябва да си взема а аз искам като си взема веднъж да карам дълго време с него пък и свиря наобратно така че ми трябва кардан лефти Цитирай
Sebastian Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 много ясно пичове че не е най-важно само заради модела ама аз досега така или иначе не съм свирил с двоен педал и за да се науча трябва да си взема а аз искам като си взема веднъж да карам дълго време с него пък и свиря наобратно така че ми трябва кардан лефти Точно така съм и аз- левичар . Някой има ли инфо за марка добри леви кардани? Сори за малко офф-а Цитирай
MTP Отговорено Юли 12, 2006 Автор Отговорено Юли 12, 2006 ами този Мапекс има версия за ляво свирещи също така доста добър кардан който има за "леваци" хаха е Пърл-Елиминатор. Цитирай
bonzo Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 но все пак не е по-добър от DW5000 :wall: ХЕХЕХЕХЕХЕХЕ!Ти сигурно от години свириш с Мапекс,нали. Честно казано ако имаше емотикон среден пръст бих го използвал Кжи защо мислиш така.Аз свиря с това,не съм свирил с Мапекса и ако някой ми обясни защо той е по-добро от 5000-то с удоволствие ще му стисна ръката,но тази вечна омраза към DW,която някои хора проявяват не ми се нрави никак! П.П.Пич/мацка не се впрягай аз само се бъзикам. Цитирай
makedonetsa Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 Абе важно е какво сте исвириш с кардана а не какав е ! И един савет, не е зле да можеш да го пробваш преди да го вземеш ! Аз така си взех Пьрл - Елиминеитор и 2 години не можех да му свикна ! Ама така е заштото го избирах по хубост ! Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Eee тва е звяп определено,аз свиря с DW ,ама тва ми пьлни душата , абе ако Pearl Eliminator e на сьщата цена...................познай кво да си вземеш Цитирай
Recommended Posts