EvenFlow Публикувано Юни 22, 2012 Share Публикувано Юни 22, 2012 Нямам идея в кой раздел трябваше да пусна тая тема и се извинявам предварително за невежеството и възможното неудобство на модераторите. Дори не знам дали е и за този форум, но тъй като тук наблюдавам постоянно хора, които разбират от техники... реших да си оплача накратко съдбата... Държа да се допитам какъв евентуално може да е проблема, с който се сблъсквам в момента, че вече ми идва да я взема и хвърля през прозореца, щото преди няколко години се изръсих за нея много повече, отколкото моя стандарт позволява и след купища ремонти, сменяне на интегрални схеми, чиято цена и монтиране струва горе долу колкото половината на цената на цялата уредба (в днешни дни...). Сега изникна поредния проблем. Както си свиреше просто спря. Обаче интересното е, че стрелката, продължава да се движи, тоест уредбата работи, просто очевидно не дава никакъв сигнал към тонколоните... по принцип като я пусна тая уредба от колоните се чува звук, имам предвид жужене, съвсем леко, което е знак, че работи, но не е пусната никаква музика. Сега - нищо. Ни звук, ни шум. Интересува ме какви са възможностите ... имам предвид, нещо голямо ли е като повреда, нещо пак скъпо ли трябва да се подменя и какви са вариантите... Извинявам се пак за раздела, и мерси за вниманието......... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Юни 22, 2012 Share Отговорено Юни 22, 2012 Добре, де, разбирам отчаянието, но от поста нищо не се разбира. Нищо съществено не е казано, за да може да се анализира, само мрънкане. Как комуникирате с други хора направо не разбирам... Хайде сега, едно по едно: 1. Име на апаратурата 2. Модел 3. История на сегашното заболяване 4. Стара история - какво досега е правено (или е казвано, че е правено) 5. Какви са познанията, поне като потребител, за да се знае какво да се предлага. 6 Как да се води диалог със секретен агент, който дори не е показал от кое населено място е? За сега стига толкова. Да видим дали ще има резултат от току що написаното. ПП. Няколко снимки на отделните компоненти ще са от помощ. Да са на фокус и при добро осветление. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EvenFlow Отговорено Юни 22, 2012 Автор Share Отговорено Юни 22, 2012 Нямам проблеми с пряката комуникация, имам проблем с обяснението на неща, които не са ми особено ясни, но повярвай, давам всичко от себе си... Моделът е Sony Mhc Gt444...Не мисля, че сегашното ''заболяване'' има история, тъй като се случи само преди няколко часа... Иначе, какво е правено... беше изгоряла интегралната схема преди година и половина, отнесох я на ремонт, поръчахме схемата, сложиха я, и от тогава не е имало проблеми... Не зная с какво ще ти послужи тази информация, но съм от Радомир. Предния ремонт бе направен в Дупница. За снимките, утре по светло, но за качеството не давам особена гаранция, ще са с телефон. Само да конкретизираш какво точно ще ти бъде от полза да снимам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Юни 22, 2012 Share Отговорено Юни 22, 2012 (Редактирано) Май наистина няма смисъл да обяснявам, защото явно ще трябва кавалифицирана намеса. Може да има повреда в мощните захранвания, във интегралните схеми, в процесора за управление... Без отваряне и проверка, няма как да се познае нито какъв е проблема, нито дали ще е рентабилен ремонта. Редактирано Юни 22, 2012 от Parni_Valjak Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tzolov Отговорено Юли 2, 2012 Share Отговорено Юли 2, 2012 Обади се на 070017669 и питай за сервиз специализиран в ремонта на уредбите , да не пропуснеш да уточниш че е имало некадърна намеса и машинката е разчовъркана ! За изпращането до сервиза има куриери. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts