DeathZone Публикувано Юни 17, 2012 Публикувано Юни 17, 2012 Здравейте! Реших да драсна това видео и да го споделя с вас по няколко причини: 1. Много харесвам комбинацията между това комбо и тази китара и колко добре се получи мода който направих на ампа. 2. Реших да ги продам и исках да си имам за спомен, запис в тази комбинация. 3. Все пак ако някой ги хареса и се интересува от тези две бебчета може да ги потърси в базара или да ми се обади. Та така китара --> кабел --> амп. За контрол ползвам превключвателя на адаптерите, като този до нека съм го намалил за да може да имам, както клийн, така и драйв когато превключа на другия адаптер до bridge-а. Така имитирам двуканален амп ... според мен дори не е нужно да се ползват два канала ... ако ампа е качествен то може да се свири само с един канал ... аз лично предпочитам този вариант. Понеже съм моднал ампа на записа не сврия с пълната му мощност, така че да не дразня съседите в блока. Аз бях гръмнат колко е мощен иначе .... спокойно можеш да тресеш на репетиции с барабанист .... е .... за траш няма как да стане ... но определено ампа е много универсален и класически като звук поне според мен Ще се радвам на коментари какво мислите. Цитирай
Sixx Отговорено Юли 29, 2012 Отговорено Юли 29, 2012 Звучи супер! Искам да попитам, дали вече си я продал? Цитирай
DeathZone Отговорено Август 2, 2012 Автор Отговорено Август 2, 2012 (Редактирано) Благодаря Китарата е продадена да. Редактирано Август 2, 2012 от DeathZone Цитирай
YanulDimitrov Отговорено Март 15, 2014 Отговорено Март 15, 2014 Знам, че е стара темата, но все пак продаден ли е усилвателят? :-) Цитирай
Recommended Posts