Jigsaw Публикувано Юни 24, 2006 Share Публикувано Юни 24, 2006 Гледам тука сайта на въпросното списание и си мисля дали може да се намери някъде в България! Ако някой знае нещо по въпроса и каква му е цената нека драсне два реда пък ще го възнаградя с някоя и друга бира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Юли 19, 2006 Share Отговорено Юли 19, 2006 Аз се абонирах преди 3 месеца и вчера дойде първият ми брой - юли 2007 Цената е 19 долара за 12 бр. + 25 долара за доставка до България. Абонаментът се прави от тук - ЦЪК!. Доставката е с куриер - браво! Като знам какво правят БГ пощи с детските списания на сина ми бих се чувствал като победител от лотария за всеки брой доставен от тях Единственото неудобство е, че не приемат БГ кредитни карти, но намерих приятел, които плати вместо мен. Списанието е супер, аз го следя още от 95 г. и направо ми иде да се ритна веднъж здраво отзад защо не се абонирах по-рано :wall: . Цената в повечето европейски държави е от 8 евро нагоре, а като добавим и всичките мъки по пренасянето до БГ от разни приятели, роднини, приятели на мои приятели и пр. абонаментът излиза адски евтин и удобен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Септември 11, 2006 Share Отговорено Септември 11, 2006 Имам няколко броя и аз,ама с тези доставки по български пощи направоооооо :killyou: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Септември 11, 2006 Share Отговорено Септември 11, 2006 Аз се абонирах преди 3 месеца и вчера дойде първият ми брой - юли 2007 Яворе,аз много сериозно се замислям дали да не последвам примера ти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Септември 11, 2006 Share Отговорено Септември 11, 2006 Олеле, аз ще се абонирам!! само трябва да немеря някой със кредитна карта - не българска Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts