Картечницата Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Здравейте колеги! Имам нужда от малко помощ. Интересува ме някой може ли да разпознае марката и модела на този ефект (въпреки лошата) снимка. Благодаря предварително. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 31, 2012 Отговорено Май 31, 2012 (Редактирано) Така както гледам това е по-скоро бустер или някакъв преамп, от тези дето висят на колана на китарата. Снимката вероятно е на твой идол и по-лесно е да кажеш кой е, или да потърсиш в интернет информация за оборудването му. Редактирано Май 31, 2012 от ciriljhonson Цитирай
Картечницата Отговорено Май 31, 2012 Автор Отговорено Май 31, 2012 Благодаря за бързия отговор. Като цяло не става на въпрос за идол. Този който го ползва не е особенно известен да не кажа че за вас китаристите дори това е област табу. Просто не мога да видя какъв е от клипове и снимки за това питам тук при вас, че все пак по-сте запознати за какво ставава впърос. Ще поизчакам малко да видя - някой може да разпознае този силует Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 31, 2012 Отговорено Май 31, 2012 Ти сега информация ли търсиш или задаваш гатанки. Заинтригува ме, кой е този артист, та чак областта му на творчество да е табу за нас китаристите. Цитирай
Картечницата Отговорено Май 31, 2012 Автор Отговорено Май 31, 2012 Е не се засягай сега Говоря пресилено, но ева ли повечето от вас хареват тази музика. А и едва ли бихте ползвали точно тези ефекти за този тип инструмент. Не задавам гатанки, въпреки че така излиза. Просто търся малко помощ Ето за какво става на въпрос Просто всички снимки които намирам са с намалена резолюция заради фацебука и факта че повечето хора качват с намалено качество за по-бързо. За жалост не познавам човека, за да мога да го питам лично Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 31, 2012 Отговорено Май 31, 2012 Не мога да ти се сърдя защото не си ме обидил с нищо. А това си е точно preamp-че (микрофонно), но за марката много трудно. Цитирай
Recommended Posts