aladin Публикувано Юни 23, 2006 Публикувано Юни 23, 2006 Вапроса ми е кои са наи-богатите барабанисти /в пари4ен смисал/ или кои предполагате 4е са такива както в чужбина така и в България. Става вапрос забогатели то4но от свиренето си на барабани а не от страни4ен бизнес или продажба и производство на книги,DVD,палки,барабани и тн..... Ако погледнем наи наи общо певците като4е ли хипер извесноста и пари4ното състояние вървят ръка за ръка.Примерно Маикал Джексън като име едвали има някои по света които да него знае дори и без да го е слушал и банковата му сметка е доста тлъста. Ако вземем барабаниста на Битълс супер популярност или Деив Уеикъл или Ларс Улрих.....дали това са наи-богатите ??? Вие какво мислите ,а в BG? Цитирай
Katsko Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 знам ли,Фил Колинс примерно :think: ..у нас богати няма ни един, има такива които изкарват добре, но нищо повече Цитирай
Uraganski Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Сигорно барабаниста на Стоунс, като се има предвид, че те са една от наи добре платените групи в света Цитирай
darmonko Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 или Billy Cobham, който живее край Женевското езеро в съседство с Фил Колинс и Михаел Шумахер и се разкарва с ферари... ...или пък Vinnie Paul - ако сте виждали снимки на къщата му и басейна с формата на бутилка Crown Royal. Общо взето никой не е забогатял само и единствено от хонорари за концерти, всички имат доходи от продажби на дискове,авторски права,уроци и така нататък... Има и пример и за барабанисти,които са развили достоен за възхищение бизнес без да са били големи световни звезди - Remo Belli например и Vic Firth , по имената им си личи кои фирми са основали . Основатели на DW пък са неизвестният но талантлив барабанист Don Lombardi и ученикът му John Good, който признава че като барабанист е слаб, но пък е имал идеи за усъвършенстване на инструмента Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Ломбарди е талантлив главно в краденето на патенти и с лъжливите си пропагандни рекламни кампании, но не и в това да може да свири на барабани. Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Сещам се за Ник Мейсън, Дани Кери... Джинжър Бейкър може би, макар кратката му кариера с Крийм.... Цитирай
bonzo Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Фил Колинс определено оглавява класацията според мен,а в БГ това е Венко 100%,ако не е тоя Венко е другия Венко.За чуждите дръмъри,мисля,че Стив Гад също не е умрял от глад,с оглед,че свири с Клептън от има няма десет години и в половината от това време е бил преподавател в Бъркли.Шефа на Модърн Дръмър също може би е от богатите хора,а всеки барабанист,направил повече от две турнета,може да бъде супер богат стига да си е завъртял парите правилно. П.П.Има една история с Ранди Роудс и Ози.Ранди съобщава на Ози,че иска да си довърши образованието(класическа китара),а Ози му казал:"Дай да направим още едно турне и ще си купиш университета" Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 П.П.Има една история с Ранди Роудс и Ози.Ранди съобщава на Ози,че иска да си довърши образованието(класическа китара),а Ози му казал:"Дай да направим още едно турне и ще си купиш университета" Цитирай
bradata Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Саймън Филипс също може да влезе в тази класация! Цитирай
Хр_Христов Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Тъй като я гледам тая класация - аз съм следващия... Последно изкарах 20 кинта от свирене :violin: И то преди 20 дена Цитирай
darmonko Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Еее и си траеш а? Да беше почерпил поне... Цитирай
Rocko Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Тъй като я гледам тая класация - аз съм следващия... Последно изкарах 20 кинта от свирене :violin: И то преди 20 дена Христов....пу-пу....бедняк такъв, миналата Неделя взех 60 за 3 часа свирене Извинявайте , че офтопиквам Цитирай
Katsko Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 (Редактирано) аз пък съм богат духовно от свирене на барабани,извинявайте за "офтопикването" Редактирано Юни 24, 2006 от Katsko Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Богат БГ барабанист.... ми кво да ви кажа, тва е като богат таксиметров шофьор Цитирай
evans Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 В България Иван Лазаров-Юзбашията,забогатя с музика,от Глен Хюс какви мангизи измъкна,даже знам ,че добро ремонтче си направи Цитирай
Recommended Posts