Parni_Valjak Публикувано Май 17, 2012 Публикувано Май 17, 2012 За тези форумници които не боледуват от VULGARUS COPYSCHEMATICUS или на по-прост език казано – папагалско копиране на схеми без достатъчни познания и мисъл. (Sinematik, Публикувано: 30 април 2012 - 15:02) могат да се възползват от един учебник създаден по времето на истинските преподаватели, със съдържание полезно и вярно. Това, което биха научили , ще има строго положително влияние не само като информация, но и като отношение към предмета и към науката изобщо. Знам, че дори този елементарен материал ще предизвика обриви от умствените напъни, но е общоизвестно, че лек път към знанията няма. И не се заблуждавайте, че информацията не е модерна. Законите на електротехниката не са конюктурни като обществото ни...слава Богу! Те ще бъдат същите до края на света. Който знае, винаги ще има шанс, не само в това общество, и не само сега. Учебник по нискочестотни усилватели с основи на радиотехниката и електроакустика за техникуми. 8 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 17, 2012 Автор Отговорено Май 17, 2012 Не може да бъде!!! Само за 1 час и половина има 12 сваляния! Направо бестселър . При това безплатен Цитирай
Steppenwolf Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 Преди всичко това поколение Учебници на издателство "Техника" разгръщах, докато бях в електротехникума, а по-късно се допитвах до тях и в института. Стоят прилежно подредени на рафта отляво ми тези ценности. Прави впечатление, че материалът в тях е хем професионално представен, хем и с много подреден вид и ясен език - от инженери практици. И този ще е ценно попълнение, макар и във виртуален вид. Благодаря за споделянето! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 18, 2012 Автор Отговорено Май 18, 2012 Чудя се, само от форума ли има интерес, защото за по-малко от ден са теглили 28 човека. Дали пък гостите на форума също не се интересуват от предоставената информация? По-важното обаче, е наличието на интерес, без значение от къде произхожда. Искренно се радвам, че все още има познавателен интерес сред населението. Може би все още има малка надежда за бъдещето?. 1 Цитирай
Recommended Posts