L.K. Публикувано Май 15, 2012 Публикувано Май 15, 2012 Stanley Jordan ще проведе на 9 юни мастер клас, в който могат да вземат участие китаристи на адекватно техническо ниво. Общият брой на присъстващите, ще е 50 човека. Участието в Мастер клас е БЕЗПЛАТНО. Мястото е Изложбената зала на Общински информационен център-Казанлък, Ул. “Искра” №4, 13.30 часа. http://medialive.bg/...=Stanley+Jordan 8 Цитирай
Andrioman Отговорено Май 16, 2012 Отговорено Май 16, 2012 Това е жестоко!!! Уникален китарист и музикант! Цитирай
stef00 Отговорено Май 16, 2012 Отговорено Май 16, 2012 на тези мастеркласове могат ди да отидат и просто зяпачи Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Май 16, 2012 Отговорено Май 16, 2012 50 човека могат да вземат участие - китаристи на адекватно техническо ниво. Кое не разбра? Отворени места да пише за кибици? Цитирай
Off Beat Отговорено Май 16, 2012 Отговорено Май 16, 2012 И за кибиците има добра оферта. http://stzagora.net/2012/04/30/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D0%B7-%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%B4/ Цитирай
Mairomaster Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 Ей пуквам се от яд! Точно на тая дата си идвам към България, но целият ми ден ще мине в пътуване. И не се ядосвам толкова заради самия мастър клас, а заради възможността да се срещна с редица хора от форума които на крак ми идват. Приятно изкарване на всички! Цитирай
L.K. Отговорено Май 17, 2012 Автор Отговорено Май 17, 2012 Познавам залата и нивото на местните организатори. С 50 китариста (кибика) в залата ще е горещо и едва ли ще е комфортно. Дано поне не е шумно. Цитирай
stef00 Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 Публикувано: Вчера, 11:37 И за кибиците има добра оферта. http://stzagora.net/...BE%D1%80%D0%B4/ благодаря за отговаро отдавна имам билетмога да допълня че освен залата за мастеркласа и самия стадион не побира много хора така че ако още някой ще идва да го има в предвид Цитирай
rockfire Отговорено Май 17, 2012 Отговорено Май 17, 2012 Съжалявам,ако засегна някой но тези обявления малко издишат... или приличат леко на "приказки на маса" -какви 50 човека ,какво ниво ,какви 5 лв... Ако във форума има колега ,който се занимава с организацията по гостуването на Стенли моля да обясни малко повече за "адекватното" техническо ниво ...кой ще съблюдава нивото ,изпит ли ще има или конкурс?Кой е персонален организатор,списък ли ще има , на какъв тел ,или адрес ще се заявява участие ,как ще се разбере кой /кои/ ще участват... А ако няма 50 човека кандидати ,какво следва? 4 Цитирай
L.K. Отговорено Май 19, 2012 Автор Отговорено Май 19, 2012 И аз не съм сигурен, че организаторите са наясно с какво се захващат. Цитирай
rockfire Отговорено Май 19, 2012 Отговорено Май 19, 2012 Аз имам желание да посетя концерта ,дано всичко е наред с него... Цитирай
wooden jesus Отговорено Май 20, 2012 Отговорено Май 20, 2012 На страницата във фейсбук http://www.facebook.com/groups/235244929906482/ пише и за някакъв флашмоб... КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА НА СТЕНЛИ Този перформанс, който ще се случи на сцената-след концерта в Казанлък, започва в аванс в други градове. Ще представлява ФЛАШМОБ. Във вторник, в 15 часа, тук на сайта и във Фейсбук ще обявим мястото и часа, в който първият китарист ще отправи послание към Стенли. Послание на живо, без микрофон-само с китара. Събитието ще излъчим на живо-с картина и звук-тук на сайта...Очаквайте шоуто във вторник-15 часа съобщение къде и кога! Цитирай
L.K. Отговорено Май 20, 2012 Автор Отговорено Май 20, 2012 Баси, ако се наговорим 3-ма човека да пием бира в градинката и това ли ще представлява ФЛАШМОБ? Цитирай
iliev.p Отговорено Май 20, 2012 Отговорено Май 20, 2012 (Редактирано) Използването на английски изрази на какво се дължи, слаба български език, начин за печелене на влияние и тежест в изказванията или обикновена надувка???Понякога се получават доста комични ситуации,щото английските думи имат доста значения които зависят от контекста. Постоянно се пише по този начин във форума, малко ми звучи ,вижте ме кой съм ползвам английски, оти българскио ми е слаб. :crying: Редактирано Май 20, 2012 от iliev.p Цитирай
eeeeee Отговорено Май 20, 2012 Отговорено Май 20, 2012 Здравейте, По отношение залата-не е много голяма, но става. Леко кънти, по тази причина ще носим мокет и ще го сложим отдолу.По отношение селекцията-от София ще си доведе студенти от Консерваторията Цветан Недялков. От НБУ-селекцията се прави от професор Панайотов, от Пловдив-Веселин Койчев. Милиция на входа няма да има. Идеята е нивото на участниците в мастер класа да е над испанска балада, за да не е скучно на госта. Поканили сме Бисер от Алегро, Максим Горанов, Веско от Бургас и китаристи на такова ниво.Поканени са и децата от школата по китара- Казанлък, които свириха снощи в Музея. Ще направим всичко възможно всеки, който иска да види Стенли, да може да направи това.Милиция на входа няма да има-нека всеки прецени дали да присъства на мастер класа-все пак не трябва да правим мелета. След концерта ще има афтърпарти на сцената. Ще помолим госта да се пооправи, да се върне и да участва в български купон. Който иска да му каже нещо от сцената-да го направи с китара. Вече се записаха хора. Адресът е-office@medialive.bg. Колкото до флашмоб във вторник....Мястото е удобно за всички, които искат да дойдат, часът-също. Ще ги обявим във вторник, 15 часа. Първият китарист е убиец и ще даде представа за представата ни за "ниво".Ще излъчим това шоу на живо. Идеята на концерта на Стенли е да съберем музиканти, всички да останат на къмпинга до стадиона и максимално да се забавляваме. Всякакви идеи, помощ и съвети от всички са добре дошли. Особено разчитаме на местните хора. Благодаря ви предварително за помощта. Цитирай
Recommended Posts