Katsko Публикувано Юни 22, 2006 Публикувано Юни 22, 2006 не ме интересуват исторически данни защото ги знам, а ако някой има или е имал такива да ми каже състава моля :read: Цитирай
aladin Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Бронз!!! Scimitar bronze Cymbals (92% Copper, 8% Tin) Всъшност серията ZBT бронз замениха Scimitar преди 7 години,а Scimitar Bronze заместваше Zildjian's Amir от края на 80-те които бяха малко про-левал в сравнение със това което са днес ZBT бронз и Scimitar. Scimitar са били една от наи-квалитетните серии на Зилджан прз 80-те имали са 14" Hi Hats, 16" crash, 18" Crash/Ride и 20" Ride. Аз специално като у4еник имах Ride Scimitar имаше един такъв бледо жълт златист цвят и съм пробвал фуса на един 4и4ко. Това ми е опита със тая серия. Цитирай
Katsko Отговорено Юни 23, 2006 Автор Отговорено Юни 23, 2006 Бронз!!! Scimitar bronze Cymbals (92% Copper, 8% Tin) Всъшност серията ZBT бронз замениха Scimitar преди 7 години,а Scimitar Bronze заместваше Zildjian's Amir от края на 80-те които бяха малко про-левал в сравнение със това което са днес ZBT бронз и Scimitar. Scimitar са били една от наи-квалитетните серии на Зилджан прз 80-те имали са 14" Hi Hats, 16" crash, 18" Crash/Ride и 20" Ride. Аз специално като у4еник имах Ride Scimitar имаше един такъв бледо жълт златист цвят и съм пробвал фуса на един 4и4ко. Това ми е опита със тая серия. благодаря за отговора Цитирай
Хр_Христов Отговорено Юни 24, 2006 Отговорено Юни 24, 2006 Имам един Zildjian's Amir 18" но нямам хабер къде в класациите стои Цитирай
Katsko Отговорено Юни 24, 2006 Автор Отговорено Юни 24, 2006 ми тва идва преди scimitar и се води еквивалентна серия,просто по-стара Цитирай
Recommended Posts