7thString Отговорено Май 2, 2012 Отговорено Май 2, 2012 Аз бих експериментирал да плювна малко тел от аргон или CO2 - там надали ще напрегне температурно сплавта толкова много, а и може да се използва тел с подобни качества на сплавта на чинела. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Май 2, 2012 Отговорено Май 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=osFBNLA7woY#t=44s И аз да съм, рано или късно ще се спукам. Барабанистите с които съм работил, правеха точно това, което са ти предложили, vihro и herbari. Пак е временно решение, но изпитано и проверено. Цитирай
cri64an23 Отговорено Май 2, 2012 Автор Отговорено Май 2, 2012 (Редактирано) Първоначално ми дойде О-zone варианта, но сам няма да мога да го направя, после дойде варианта с пробиването, но явно то е (кратко)временен вариант, за това мисля да дообмисля първия вариант. Та, дали има някой който го е правил, как го е правил, дали си струва евентуално? Като цяло ми трябва да го ползвам като чинел още не повече от 3-4 месеца, защото съм ученик и лятото ще работя именно за ъпгрейд от гледна точка на чинели. Също да попитам хората, които са пробивали чинел,спукан по такъв начин, колко е издържал? Преди време пробивах един само че беше спукан по ръба и след едно свирене тръгна пак, подобна ли е ситуацията или изкарва повече време? Иначе благодаря на всички за мненията и отговорите. Поздрави Редактирано Май 2, 2012 от cri64an23 Цитирай
Recommended Posts