valloo Публикувано Април 30, 2012 Публикувано Април 30, 2012 Здравейте, съм момче не 15 години и имам следният проблем. От миналата година постепенно настъпи промяна в гласа ми, което е нормално за човек на моята възраст, но преди това можех да пея много добре без почти да бъркам тоновете. Сега ако пея някоя песен и стигна до някой висок тон гласа ми става все едно "вие вълк". До 6ти клас пях във вокалната група на училището ми и после се отказах, но това не ме е спирало да правя тренировки вкъщи. Откакто започнаха проблемите се притеснявам да не погубя своя талант. Моля ви дайте ми съвети как да подобря гласа си. Благодаря за отделеното време . А, и още нещо Това е първата ми публикация в този сайт. Не съм наясно дали съществува вече такава тема, така че съжалявам ако се получава дублиране. Пак благодаря! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 Ето ти въпроса: Сега ако пея някоя песен и стигна до някой висок тон гласа ми става все едно "вие вълк". ... Моля ви дайте ми съвети как да подобря гласа си. Благодаря за отделеното време . Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 Мисля, че бях попадал на някакви подобни теми за мутациите на гласа в този подраздел на форума. Разтърси се малко из темите - 100% ще изскочи нещо по твоята тема Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юни 2, 2012 Отговорено Юни 2, 2012 (Редактирано) Подбери парчета подходящи за сътоянието ти в момента. Така ще пощадиш до голяма степен гласните си струни,а и ще съхраниш придобитата техника. В никакъв случай недей да се изнасилваш да покриваш височини, които преди това са били лесни за теб, а сега ги "вие вълк". Това може само да ти навреди. Гласът ти мутира и едва ли ще се върнеш в диапазоните които до сега си покривал, за съжаление това е природата, но пък ако имаш талант това няма да ти попречи да се развиваш напред. По-добре хубав мъжки глас, отколкото котка в чувал. Желая ти успех и не се шашкай, не си първият... Редактирано Юни 2, 2012 от ciriljhonson 1 Цитирай
maringtr Отговорено Юни 3, 2012 Отговорено Юни 3, 2012 Нормално е да ти се свие диапазона при мутацията на гласа. Не се притеснявай - не само диапазонът е важен, а и хубавият тембър. Цитирай
The God Of War Отговорено Юни 11, 2012 Отговорено Юни 11, 2012 Гласът ти все още не е мутирал изцяло. Избирай си сега подходящи песни и търпеливо изчакай да видиш после как ще звучиш. Цитирай
georgi varamezov Отговорено Юни 13, 2012 Отговорено Юни 13, 2012 Можеш да пишеш на Сара, на този е-майл sarahmaple9@yahoo.co.uk Тя ще ти даде съвет какво да правиш. Успех! Цитирай
Recommended Posts