gaalia Публикувано Април 29, 2012 Публикувано Април 29, 2012 пиша текстове за всякакьв стил музика Цитирай
Svanio Отговорено Април 29, 2012 Отговорено Април 29, 2012 (Редактирано) Аз пиша музика за всякакъв стил текстове. Редактирано Април 29, 2012 от buy&sell 1 Цитирай
asek Отговорено Май 29, 2012 Отговорено Май 29, 2012 Как мога да се свържа с теб за повече инфо. Цитирай
GMUNKZ Отговорено Юни 6, 2012 Отговорено Юни 6, 2012 Абе и аз пиша текстове , ама тря си простак за да може да ги изпълняваш ... ако има простаци да казват ... ше измислим нещо евъргриинско .. стилове - рап , пънк , метал , блус, поп , денс и тн.... Цитирай
GMUNKZ Отговорено Юни 9, 2012 Отговорено Юни 9, 2012 Ето ти един бърз припев като за теб !!! евъргрийнски Ти си звезда-та на всички врмена време ееееее даго разбереш слагай си чарапа на главата и влицай в някоя банка да крадеш :hysterical: 1 коплет няма дисциплина , няма ред а само улични каскади не те приеха в софийския университет но на всеки ъгъл те дебнат изненади тва означава че време еееее за слава слагай чорапа почувствай се .. герой и не забравяй че парите в банката са твои почувствай звездните моменти света е шоу да го духат всички президенти живота е пари , жени и алкохол :hysterical: текстурата е културно-поучителна ... придназначена за сякви бъдещи покуления става за всичко .. за пънк , за рап , траш и тн ...за цвят в припева може да се сложе и име .. на пример пешооо влизай да крадеш Цитирай
Svanio Отговорено Юни 10, 2012 Отговорено Юни 10, 2012 Не виждам нищо просташко, но виж неграмотно... Прилича ми на текстовете на Шамара от едно време. Цитирай
GMUNKZ Отговорено Юни 10, 2012 Отговорено Юни 10, 2012 Що бе .. ако си с чарап на главата културно ли ти се вижда ? Цитирай
Recommended Posts