Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ако някой притежава учебни видеа или ценни концерти ,които не могат да се дръпнат току - така , да спомене . Аз лично имам интересни заглавия ! Предполагам повечето от нас имат ДВД записвачки , следователно записите няма да са проблем. Това е един от начините да продължим да се поддържаме ! :)

Отговорено

Имам три кратки урока на компютъра, които са просто клипчета. Единия на Derek Roddy - Death Metul барабанист, другия на Jeff Porcaro и на Dave Weckl - за настройване на кожите. Имам и едно DVD на John Blackwell, в което има много, и много интересни неща :headbang:, но някои от тях не работят за съжаление. Аз лично търся DVDто на Thomas Lang!

Отговорено

Ами аз имам някакво ДВД на Върджил Донати. Не го знам колко има или пък как се казва. Баща ми набара някаква видео касета и ходих в телевизията да ми я направят на ДВД и така :headbang:. Междудругото, това за настройването на кожи на Уекъл ме заинтересува. Има ли файда?

Отговорено

Ми показва ти основните работи, за да си настройш кожите. Показва само в/у малкия том. Тва е нещо, което според мен всеки трябва да знае. Ако някой иска може да си направим тема за това?!

Отговорено
Аз имам уроци на Dave Weckl,Thomas Lang,Marco Minnermann,Jeff Porkaro....Modern Drummer 2003 и други.Търся видео на Dave Lombardo,Jorg Michael,Terry Bozzio,Mike Terrana

Хммм... готов съм да цакам ако ми запишеш някои от тези :) ако си навит!

Отговорено

Ако някой не е видял в един БГ торент тракер съвсем случайно има разни ей такива неща :metalist:

[drums lessons] - Dave Weckl - Back To Basics Part 3 (Brushes)

[drums lessons] - Peter Erskine - Time Keeping 2

Djembe Lessons Percussions (Wmv Mpeg)

Drums Lessons - Steve Smith - Drum Lesson Part 2

DRUMS TUTORIAL VIDEO -Dave Weckl PACK

Drums Lessons - Dave Weckl - How to develop Technique

при проблем с ориентацията питайте :)

Отговорено
Имам три кратки урока на компютъра, които са просто клипчета. Единия на Derek Roddy - Death Metul барабанист, другия на Jeff Porcaro и на Dave Weckl - за настройване на кожите. Имам и едно DVD на John Blackwell, в което има много, и много интересни неща :), но някои от тях не работят за съжаление. Аз лично търся DVDто на Thomas Lang!

Леле , култ , John Blackwell е мания .Но какво точно не му работи ,някой от опциите на Dvd-то ли не тръгват ? :metalist: Моя списък не е голям ,но имам на DVD-та Modern Drummer 2000,2003 2cd , 25 anniversary bass & drum day 2 cd ,Billy Cobham - Glass Menagerie , Chick Corea (f.Lenny White) ,The Gadd Gang Live '88 и купища видео файлове - DVD/VHS Rips !

Отговорено
Имам три кратки урока на компютъра, които са просто клипчета. Единия на Derek Roddy - Death Metul барабанист, другия на Jeff Porcaro и на Dave Weckl - за настройване на кожите. Имам и едно DVD на John Blackwell, в което има много, и много интересни неща :), но някои от тях не работят за съжаление. Аз лично търся DVDто на Thomas Lang!

Леле , култ , John Blackwell е мания .Но какво точно не му работи ,някой от опциите на Dvd-то ли не тръгват ? :metalist: Моя списък не е голям ,но имам на DVD-та Modern Drummer 2000,2003 2cd , 25 anniversary bass & drum day 2 cd ,Billy Cobham - Glass Menagerie , Chick Corea (f.Lenny White) ,The Gadd Gang Live '88 и купища видео файлове - DVD/VHS Rips !

Ми да, част от филмчетата не работят. Може да е нешо от компютъра ма се съмнявам. Преинсталнах си плаъра ма пак така. Иначе нещата, които работят са много готини, дори едното го направих на една продукция - One Handed Roll :twisted:

Отговорено

Понеже страшно много хора ме врънкат, а не ми се записва, започвам качването на двдтата на батко ви Томас Ланг на едно местенце. Тъй като са две, а аз имам само 5 гб, ще ги качвам последователно, т.е. първото ще стои там към 1-2 седмици, после ще метна и второто. Който се интересува, да ми метне лично съобщение, ще му дам линка. :metalist:

Отговорено
Аз имам уроци на Dave Weckl,Thomas Lang,Marco Minnermann,Jeff Porkaro....Modern Drummer 2003  и други.Търся видео на Dave Lombardo,Jorg Michael,Terry Bozzio,Mike Terrana

Хммм... готов съм да цакам ако ми запишеш някои от тези :D ако си навит!

ок няма проблем,дай ЛС да се разберем нещо :P

• 2 weeks later...
Отговорено
Аз имам уроци на Dave Weckl,Thomas Lang,Marco Minnermann,Jeff Porkaro....Modern Drummer 2003  и други.Търся видео на Dave Lombardo,Jorg Michael,Terry Bozzio,Mike Terrana

имам само е тва на Dave Lombardo

Dave Lombardo (Modern Drummer Festival '00)

ако го нямаш и го искаш драсни едно ЛС

• 7 months later...
Отговорено

Аз имам малко уроци ама ако някой реши че има интерес да драсне едно ЛС :

Dennis Chambers - In The Pocket

Dennis Chambers - Serious Moves

Dave Weckl - Natural Evolution 1,2,3

Dave Weckl - The Next Step 1,2

Mike Portnoy - Liquid Drum Theater - 1,2

Mike Portnoy - Drummavarium

Mike Portnoy - Drums Of Thought

Virgil Donati - Power Drumming

Virgil Donati - Modern Drummer Festival 1997

Tim Alexander - Clinic in Chicago

John Blackwell - Drum Lessons

.....

Тия видеота не са на DVD формат ама за мене няма значение толкова,мисля че не сьм изпуснал някой от тия дето ги имам,ааа имам и на Ingwie Malmsteen i John Petrucci...........чеки бе те бяха китаристи......абе както и да e :metalist: