Jump to content
Българският форум за музиканти

Сваляне на тоналност


Recommended Posts

Здравейте! Досега не съм се занимавала в тази област затова реших да пиша тук. Значи скоро си изтеглих две програми: Sound Forge Audio и Studio Audacity, но не съм много наясно как се работи. Може ли да ми кажете как да свалям тоналността, ако сте запознати и ако има по-добри програми от тези да ми предложите.Спешно трябва да си направя един инструментал по-нисък, а си нямам и на идея как.Ходила съм в студио, но ми идва малко скъпичко, така че приемам помощ от всеки!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр.''Sound Forge Audio'' е много добра програма и за още много други неща свързани с Audio едитинг,редакции ,мастеринг и др.

Специално за сваляне на тоналност на аудио/не че е по-добра/но абсолютно кoнкурентна на много от добрите прграми и лесна за работа това е Amazing Slow Downer http://www.ronimusic.com/amsldowin.htm

Moжe да променя и темпото,Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет,

тоналността можеш да свалиш и с Саудфорджа.....File/Open file/select all/ след това търсиш менюто process и избираш Pich shifting/Time streching ( това е по спомени, защото отдавна не работя с програмата) . Имай предвид, че качествено и незабележимо тоналността се променя до не повече от един тон надолу или нагоре ......т.е. не очаквай от домажор да стане фа мажор.....

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.