Stoyanka Radeva Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Здравейте! Досега не съм се занимавала в тази област затова реших да пиша тук. Значи скоро си изтеглих две програми: Sound Forge Audio и Studio Audacity, но не съм много наясно как се работи. Може ли да ми кажете как да свалям тоналността, ако сте запознати и ако има по-добри програми от тези да ми предложите.Спешно трябва да си направя един инструментал по-нисък, а си нямам и на идея как.Ходила съм в студио, но ми идва малко скъпичко, така че приемам помощ от всеки!!! Цитирай
мегатон Отговорено Април 26, 2012 Отговорено Април 26, 2012 Здр.''Sound Forge Audio'' е много добра програма и за още много други неща свързани с Audio едитинг,редакции ,мастеринг и др. Специално за сваляне на тоналност на аудио/не че е по-добра/но абсолютно кoнкурентна на много от добрите прграми и лесна за работа това е Amazing Slow Downer http://www.ronimusic.com/amsldowin.htm Moжe да променя и темпото,Успех! Цитирай
VSTi Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Привет, тоналността можеш да свалиш и с Саудфорджа.....File/Open file/select all/ след това търсиш менюто process и избираш Pich shifting/Time streching ( това е по спомени, защото отдавна не работя с програмата) . Имай предвид, че качествено и незабележимо тоналността се променя до не повече от един тон надолу или нагоре ......т.е. не очаквай от домажор да стане фа мажор..... Поздрави! Цитирай
misterj Отговорено Април 27, 2012 Отговорено Април 27, 2012 Някъде имаше превю на нов софт на Роланд, който чудесно се справя с това, но не си спомням името. Цитирай
Recommended Posts