Daniel_V Публикувано Април 25, 2012 Публикувано Април 25, 2012 Кавър на едно от любимите ми парчета на King's X: ВИДЕО Повече инфо в описанието на видеото. Поздрави! Дан Цитирай
DILETANT Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Поздравления! Много добре се е получило и като изпълнение и като звук! King's X са ми любими и на мен! Цитирай
Daniel_V Отговорено Април 25, 2012 Автор Отговорено Април 25, 2012 Ty Tabor е вдъхновител! Мисля си да направя още трибюти от различните периоди на бандата, но техниката ме ограничава да се доближа до звука му в първите албуми. Anyway... Благодаря! Радвам се, че има фенове на тези мозъци! Поздрави! Дан Цитирай
Daniel_V Отговорено Април 25, 2012 Автор Отговорено Април 25, 2012 (Редактирано) Сега се сетих, че с банадата ми преди време записахме един от кавърите в репертуара ни - King's X - Black The Sky. За съжаление е без вокали и със скапано аудио от камера. Но просто реших да го споделя. ВИДЕО Поздрави! Дан Редактирано Април 25, 2012 от Daniel_V Цитирай
Recommended Posts