Bassko Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?act=calendar ето ти инфо Цитирай
Fenix Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Ти к'во, като постне някой нещо и го проверяваш дали е вярно а? Цитирай
Bassko Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 ХХахаха не бе! Просто момичето пита дали има някой роден на 7-ми или 4-ти Цитирай
fifcho Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Ду жената, оно моя сегмент е на 14 години, а я завалията съм на 26 дееба. Цитирай
```````` Отговорено Януари 28, 2005 Автор Отговорено Януари 28, 2005 Добре..идеята беше хората да вземат участие.... долу и без това върви календар. А и не съм толкова загубена баси!! Можех и сама да го отворя това:")) fifcho ..грам не ти разбрах. Може би само че си на 26...евентуално Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Добре..идеята беше хората да вземат участие.... долу и без това върви календар. А и не съм толкова загубена баси!! Можех и сама да го отворя това:")) fifcho ..грам не ти разбрах. Може би само че си на 26...евентуално Спокойно - тук единици са тези, които му разбират Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 ама много единици мое и до илядо да го добутат Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 ама много единици мое и до илядо да го добутат ?!? Нещо не схванах ?!? :think: Би ли обяснил/пояснил? Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 Сложно е... Трябва да минеш поне 1ин съкратен курс на Жеравненския ботанически - философо - био - його - много университет по Прана Яма... Цитирай
Topsun Отговорено Януари 29, 2005 Отговорено Януари 29, 2005 мисля че те разбрах какво искаш да кажешаиде дано! Цитирай
fifcho Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 (Редактирано) Ду жената, оно моя сегмент е на 14 години, а я завалията съм на 26 дееба. Fifcho веднъга ше ви го преведе мадам. ДУ ЖЕНАТА- почти непреводимо възклицание от северозападна България изразяващо учудване, удивление, и др. Пример: Ду жената шашава, ебах тоо пустиняк. В случая дама от северозапада се прехласва пред големината на половия орган на партньора си. Ду жената шашава-буквален превод на krazy woman. ОНО МОЯ СЕГМЕНТ Е НА 14 ГОДИНИ-то моето гадже е на 14 години. Думата сегмент в случая се употребява като израз на възхищение към спътницата ми в живота. А Я-а аз Завалията-бедният,сиромаа,нещастният аз. Дума в случая целяща получаване съчувствие от събеседниците. ДЕЕБА-е те без таа те думичка не може нито един уважаващ себе си мъж от Северозапада. Надявам се че съм бил полезен!!! Редактирано Януари 31, 2005 от fifcho 1 Цитирай
```````` Отговорено Февруари 1, 2005 Автор Отговорено Февруари 1, 2005 Интересен..да:"))) Полезен..може да се каже. Smile! Цитирай
berserker Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 ```````` , тоз аватар да не би да е творение на Royo? Цитирай
Recommended Posts