Joys Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 Аз нямам тунер. Използвам тунера на компютъра. За други тунери, vovcho има един мултиефектпроцесор нда диджитек и на него китарата ми е толкоз шанатва че няма накъде. Също и на други ми се е случвало, ма сега не се сещам. Аз ползвам този: http://www.akoff.com/guitar-assistant.html Цитирай
vovcho Отговорено Януари 18, 2005 Отговорено Януари 18, 2005 ААА виж са! Тея процесори вече ги нямам. Малко ми е кофти де. Обаче тунера си беше окей. Просто трябва да изчакаш малко и по-спокойно да работиш с него. Ти се беше напрегнал нещо Кажи ми сайта на Бос, моля Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 Те май сички тунери вече са дигитални, аналогови е имало преди години... по времето на битълс сигурно. сегашните имат някъв осцилатор дет бачка на точна честота. Като удариш тон той прави сравнение с този който го има като еталон и по разликата вади резултат. Обаче сички знаеме, че освен основен тон има и хармоници.. Е тук идва проблема с нестабилността. че трябва по някакъв начин да се имат предвид и хармониците. Това което знам е, че на корг тунерите са едни от най-добрите. аз имам процесор на корг, и макар, че тунера ми е с 3 светлодиода е супер. Супер стабилен и много бърз с разпознаването на тона. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 19, 2005 Автор Отговорено Януари 19, 2005 (Редактирано) ААА виж са! Тея процесори вече ги нямам. Малко ми е кофти де. Обаче тунера си беше окей. Просто трябва да изчакаш малко и по-спокойно да работиш с него. Ти се беше напрегнал нещо Кажи ми сайта на Бос, моля http://www.bosscorp.co.jp/en е сайтът на Бос а аз лично съм си харесал TU - 80. Ето ТОЗИ Тунер и метроном, на съвсем разумна цена (вместо тунер 40лв и метроном 40лв) both - 55лв. Моля ви ако някои има впечатления от него да каже Редактирано Януари 19, 2005 от Fenix Цитирай
JEMer Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 ААА виж са! Тея процесори вече ги нямам. Малко ми е кофти де. Обаче тунера си беше окей. Просто трябва да изчакаш малко и по-спокойно да работиш с него. Ти се беше напрегнал нещо Кажи ми сайта на Бос, моля http://www.bosscorp.co.jp/en е сайтът на Бос а аз лично съм си харесал TU - 80. Ето ТОЗИ Тунер и метроном, на съвсем разумна цена (вместо тунер 40лв и метроном 40лв) both - 55лв. Моля ви ако някои има впечатления от него да каже аз си взех такъв в понеделник.. и мисля че е много як ама още не съм събрал достатачно впечатления, за да мога да коментирам единствения недостатак според мен е че няма изход за слушалки. Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 единствения недостатак според мен е че няма изход за слушалки. те за това по така кубетата и някои ефекти имат тунер аут Цитирай
JEMer Отговорено Януари 19, 2005 Отговорено Януари 19, 2005 единствения недостатак според мен е че няма изход за слушалки. те за това по така кубетата и някои ефекти имат тунер аут sorry ама тва не го зацепих мисълта ми беше че щеше да е добре метронома да можеш да го чуваш на слушалки... примерно за да можеш да се разгряваш без да пречиш на другите Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Абе нали за тунери говорихме ти къде отиде с тоя метроном Цитирай
Fenix Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 Абе нали за тунери говорихме ти къде отиде с тоя метроном Мда ама тоя дето съм си харесал е Тунер/Метроном оттам Цитирай
JEMer Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Абе нали за тунери говорихме ти къде отиде с тоя метроном ееее в случея говорихме за такъв дето е тунер и метроном той Fenix за такъв питаше. а този си има и ин и оут, така че спокойно може да си го включиш при ефектите... което предполагам че ти имаше в предвид Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 аз нещо изглежда съм се поомотал... Както и да е сега влезнах в час Разбрах за какво говорите. Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 от каде човек може да се сдобие с тоя BOSS и изобщо какво е товаа метроном и какво вьрши Цитирай
Fenix Отговорено Януари 27, 2005 Автор Отговорено Януари 27, 2005 от каде човек може да се сдобие с тоя BOSS и изобщо какво е товаа метроном и какво вьрши Ми има го по музикалните магазини. Примерно в магазина на ПроМюзик го има. хмм, метроном ко е? Още нещо за графата важно Ми машинка, която ти отмерва тактовете да не излизаш от времето в което свририш. Щото като свири човек сам и (при много хора) примерно една четвъртинка я свири за по-малко време отколкото на припева (примерно говоря ) Може със 200 милисекунди, но по-малко и така се клати времето. Метрономчетата седят и си цъкат отстрани и ти помагат да не се случва това. Има много метрономчета дето мигат, защото като свириш се предполага че не ги чуваш . Цитирай
AXE Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Кофти е като имаш песен в която се сменят 4/4, 6/4 и 5/4 :green: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Отговорено Януари 28, 2005 Кофти е като имаш песен в която се сменят 4/4, 6/4 и 5/4 :green: Тогава функцията не метронома остава малко...меко казано на заден план. Значи само тунер ни остава... Цитирай
Recommended Posts