Jump to content
Българският форум за музиканти

Две песни - ниски летви


Recommended Posts

Тези дни съм по-продуктивен от обикновено и реших да споделя тук две мои творения. Набързо да спомена само:

 

-With the Flow е една от първите песни, които съм сътворил. Правил съм много промени по нея, сигурно ще правя още - идеи приемам всякакви.

 

-Sky above the High (да избягаме от клишетата) е всъщност... доста клиширана песен :D В стила на човека от аватара ми, като изключим дисторжънското в нея. Общо взето работа за един ден е, няма текст написан по нея (при With the Flow има).

 

-И двете песни са само една китара, нищо друго. Извинявам се за това. С барабаниста и вокалиста още не сме се оправили, а с програмите за виртуални барабани/бас/пр. не мога да се оправя. Ако някой е така добър - да метне едни барабани поне.

 

-Солата звучат адски сухо, и го знам. И с това не успях да се оправя - ритъма отдолу да го запиша. Но обещавам, ако има някакъв интерес, да го направя.

 

-Има грешки. Знам, но не се и стремях да бъда перфектен. Оценявайте идеята, не свиренето - то е въпрос на концентрация, а не ми се презаписва. Дано две-трите грешки (един глух тон в началото на солото на With the Flow и няколко фалшиви бенда + някоя глуха струна) не са голям проблем.

 

И все пак, надявам се и на някаква позитовност, макар да не ми се вярва (за мен са си добре, но за научен музикант се съмнявам) :

 

http://soundcloud.co...l/with-the-flow

 

http://soundcloud.co...-above-the-high

 

Впрочем, всичко е записано директно на компютъра през микрофона и Audition. Веригата е VOX AD15VT-XL -> HardWire TL-2 -> Cort KX101.

Редактирано от Yo The Real
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой е така добър - да метне едни барабани поне.

 

 

За целта е добре да свириш с метроном, докато записваш и да ни споделиш в какво темпо си го записал..... в момента мисля , че е невъзможно да се програмират барабани за тези тракове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко, не го знаех това. Е, явно ще си останат сухи записи докато не ги презапиша отново. :( Дано не е проблем, макар че щом на мен ми звучат сухо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.