gaahl Публикувано Април 3, 2012 Публикувано Април 3, 2012 Едно авторско парче наскоро записано.Насочил съм се към по-техничарски блек със нестандартно звучене Изкажете мнение относно песента и качествтото (не че е добро но до толкова се простират миксерските ми умения Надявам се да ви хареса Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Април 5, 2012 Отговорено Април 5, 2012 Рифовете са бетон, но чинелите заглушават всичко и снеъра почти не се чува. Също дай по-полека с касите, твърде малко са такива барабанисти, дето да откарват 80% ог песента с пълна газ на кардана. Надявам се скоро да пуснеш нов микс. Цитирай
gaahl Отговорено Април 5, 2012 Автор Отговорено Април 5, 2012 Да усетих че барабаните заглушават рифовете чак след като го чух с колони...аз правих микса на слушалки и не забелязах така да има такава разлика.Пък за микса....без да искам изтрих всичко записано и остана тази версия.Ако можеш да ми кажеш как да ги намаля по този начин ще съм ти благодарен Цитирай
Recommended Posts