a_grigorov Публикувано Март 28, 2012 Публикувано Март 28, 2012 Здравейте искам да пея, но до сега не съм го правил освен под душа. На скоро си направих 2 демота които според мен не звучат чак толкова отчайващо зле, и моля да ми кажете дали има смисъл да се занимавам изобщо. Искам да започна да ходя на уроци но преди това бих искал да чуя няколко мнения по въпроса. Благодаря предварително! http://www.boozho.com/view.php?v=75b682f7 http://www.boozho.com/view.php?v=a404b48f Цитирай
jkolarov Отговорено Март 29, 2012 Отговорено Март 29, 2012 Не мисля че имаш нужда от чуждо мнение. Кеф ли ти е да пееш? Отговори си на този въпрос и май всички други са излишни... Цитирай
a_grigorov Отговорено Март 30, 2012 Автор Отговорено Март 30, 2012 Ми кеф ми е то е ясно но не мога да предценя дали ми е подходящ тембъра за по професионално пеене така да се каже. Цитирай
Planeswalker Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Не знам какво разбираш от "по-професионално" пеене, но няма зян да поработиш върху вокалите, особено щом ти е кеф! Доколкото чувам и успявам да преценя вярно си пял, така че не виждам причина да не го направиш - дори и да не станеш професионален вокал, в най-лошия случай, ще ти е по-готино, когато си правиш готино, понеже чисто и просто ще пееш по-добре. 1 Цитирай
SoulSound Отговорено Април 25, 2012 Отговорено Април 25, 2012 Здр не пееш фалшиво,което е голям плюс,просто ти трябва някой,който да ти покаже как да ръководиш по добре гласа си Цитирай
Ян Лесневски Отговорено Април 29, 2012 Отговорено Април 29, 2012 Препоръчвам ти да отидеш на вокален педагог. Аз чувам едно форсиране и треперене на гласа, докато пееш. Иначе като природни данни - тембър - ми допада гласът ти. Цитирай
iliev.p Отговорено Април 30, 2012 Отговорено Април 30, 2012 Иди на вокален педагог, има неща които сам човек не може да овладее, иначе нямаше да се ходи на училище ! 1 Цитирай
Caruso Отговорено Април 30, 2012 Отговорено Април 30, 2012 Така не се прави!!! Какви демота - нареждаш върху емблематични рок песни, които трудно биха прозвучали и двете от устата на човек занимаващ се от години с пеене. Това, че не използваш сингбек, а пееш вършу песента дава доста грешна представа за нещата. Ако искаш да разбереш къде се намераш взимаш сингбек на лесна песен поставяш гласа в микса, така че да се чува хармония и ритмика. 2 Цитирай
V_Lady Отговорено Май 2, 2012 Отговорено Май 2, 2012 Ако ти се пее - ще пееш, това е положението. Усещай грешките си и работи над тях - практиката винаги променя всичко.Експериментирай, но не прекалено много все пак Цитирай
Recommended Posts