Метроном Публикувано Март 27, 2012 Публикувано Март 27, 2012 Привет, http://soundcloud.com/firebird-1/speed-seeker Та само да попитам като цяло бива ли го... Абсолютно аматьорски, както и се чува де... Брум накрая.....А и на 8 бири това успях да изтръгна от китарката ми..... Извинявам се на нехаресалите го за изгубеното време. Поздрави. Цитирай
iliev.p Отговорено Март 28, 2012 Отговорено Март 28, 2012 На осем бири,направо си е супер яко. 1 Цитирай
ultramega Отговорено Март 28, 2012 Отговорено Март 28, 2012 На 8 бири е впечатляващо за мен дори , че държиш китарата. Представям си на 10 -12 и повече , кво ще става Шегувам се разбира се... има доста яки моменти! 1 Цитирай
Метроном Отговорено Март 28, 2012 Автор Отговорено Март 28, 2012 Привет, Благодаря за ласкавите отзиви. По въпроса за бирите...Ами само тогава се записвам.. Като не знам нотите така ще е деа.... Само скала Ла ))) Иначе имам и на 10+ бири ама не са за слушане ))) Там поне нямаше уауа-то да маже..Че без него ич ме няма )) Поздрави и Цитирай
Метроном Отговорено Март 28, 2012 Автор Отговорено Март 28, 2012 Те това се получава на 10+ бири: http://soundcloud.com/firebird-1/zvqhuqlubcgp А и пръстите си натежават Пак се извинявам на нехаресалите го. Цитирай
Метроном Отговорено Март 29, 2012 Автор Отговорено Март 29, 2012 Мдаа...Явно съм се изложил с последното Цитирай
rudibass Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Първото ми звучи като едно от най- сполучливите и верни сола на соло китариста на Металика ...сега ми убегна като име. 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 (Редактирано) Я пробвай на 3-4 ракийки,съвсем ще е здраво , по въпроса за пиенето си е ясно- в нормални количества отпуска и оросява мозъка ,от тук помага,ама в повече ,ако изпуснеш мярката си на "черешата" и не знаеш кво става,не говоря за теб точно а от личен опит първото ми хареса -сериозно Редактирано Март 30, 2012 от Hillbilly 1 Цитирай
Метроном Отговорено Април 5, 2012 Автор Отговорено Април 5, 2012 Привет, Пробвал съм на 3-4-5 мастички ама пак е блусарско ))) Ще започна скоро и да понауча нещо и пак да свиря, че не съм си хващал любимата от няколко месеца Та така. Поздрави и Цитирай
iliev.p Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 На всеки майстор му трябва МУЗА , ама течната муза води до главоболие на другия ден..... Цитирай
7thString Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 - китарата не избива достатъчно над микса - малко компресорче, и китарата по-нагоре в микса. На мен би ми харесала и по-плътна, а не толкова режеща, но това вече е въпрос на вкус. - технически си добре, но композиционно е скучно - трябва или да вложиш повече мелодичност, за да водиш парчето, или отдолу хармониите да се сменят поне веднъж в песента - единствената ми техническа забележка е към бендовете - може би щото е единственото нещо дето се научих да правя кадърно, че да давам акъл много хора имат склонността да не ги опъват тези бендове до нужното място и винаги звучат малко отдолу... Успехи 1 Цитирай
Метроном Отговорено Април 8, 2012 Автор Отговорено Април 8, 2012 Привет, Ами стараех се да не не се чува само моята китара...затова се пробвах да я направя на нивото горе долу на трака.... А за бендовете (ако е това, което си мисля...тоест опъването на струните...) гледах да ги докарам до някакъв точен тон....тоест да мяза (дет се вика) Както за пореден път казвам....новичък съм с електричката и не знам още много неща...Да не кажа, че не знам нищо.... А и композицията....както казах си беше импровизация на няколко бири...Без никаква идея....Затова и се губи като цяло.... Ама ще пробвам и някаква мелодия да вкарвам де......Та така... Поздрави и благодаря за градивната критика, 7thString. Цитирай
Recommended Posts